Στο "8ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2022" συμμετείχε ο δικός μας χρυσός αθλητής, ο Βασίλης ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ


Στο Διεθνές Summer camp Taekwondo Astakos 2022 συμμετείχε ο Διεθνής αθλητής του Virtus Taekwondo (ParaTaekwondo), Βασίλης ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ, που έγινε στην πόλη του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας στις 17-22/7/2022.



Συμμετείχαν ακόμη αθλητές που κατέχουν παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς τίτλους, όπως ο Αργυρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αποστόλης Τεληκωστόγλου της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για την ολυμπιάδα του 2024, ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Ραψομανίκης Διονύσιος της ΓΑΙΑ ΑΛΙΜΟΥ, η 3η Ολυμπιονίκης κωφών Μαχαιρίδου Ειρήνη του συλλόγου ΣΑΡΙΣΑ Θεσ/νίκης, φέτος επέλεξαν για τη προετοιμασία τους τον Αστακό 12 Αθλητές της Εθνικής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της χώρας μας καθώς και 3 Αθλητές της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας, οι οποίοι την 28 Ιουλίου αναχωρούν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία.


Παρόν ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος με τους αθλητές του κ. ΖΗΝΕΛΗΣ Θεόδωρος, καθώς και ο προπονητής της προ ολυμπιακής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κ. ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ Χρήστος, η προπονήτρια της Εθνικής η οποία θα συνοδέψει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τους αθλητές της Εθνικής ομάδας Κυρία ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ Τζένη, ο Πρόεδρος της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος κ. ΜΑΝΩΛΗΣ Χρήστος, καθώς και αξιόλογοι προπονητές με επιτυχίες στους συλλόγους τους. Πανελληνιονίκες Αθλητές συμπληρώνουν την εικόνα ενός από τα καλύτερα καμπ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

Στην διοργάνωση των 6 ημερών στον Αστακό την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο προπονητής κος Ιωάννης Μαμεκας και ο πρώην Ομοσπονδιακός της Εθνικής Αλβανίας Julian Caca και κορυφαίοι Έλληνες προπονητές Taekwondo.

Το φαινόμενο του παγκόσμιου Para Taekwondo εκπροσώπησε τον ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ και την ΕΛΟΤ στο Taekwondo ως ο μοναδικός παγκόσμια αθλητής Virtus Taekwondo που αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματα της και τον ΑΣ ΠΑΣΚΑ της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ ως αθλητής του Virtus Taekwondo (ParaTaekwondo).

Τον αθλητή Βασίλη ΑΒΡΑΜΙΚΑ υποδέχτηκε στην πόλη του Αστακού ο Δήμαρχος Ξηρόμερου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης και οι διοργανωτές Ανδρέας Μιμιγιάννης και Γιώργος Μαρίνος. 


Ο Δήμαρχος Ξηρόμερου κος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης με τον Βασίλη ΑΒΡΑΜΙΚΑ, ό οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία και επεφύλαξε ειδική υποδοχή στον δικό μας Βασίλη. 

Υ.Γ. Και τώρα που είπα "δικό μας Βασίλη". 
Αυτό το παιδί προέρχεται από τον Δήμο Φυλής και τιμά την περιοχή του αλλά τιμάται από όλους τους άλλους εκτός από τον Δήμο του...
Παράδοξο; 
Παράλειψη;
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !