Ηνωμένο Βασίλειο: Σωριάστηκε με πάταγο on air η παρουσιάστρια του debate ανάμεσα στους δύο μονομάχους για την ηγεσία των Συντηρητικών


Καθώς απαντούσε ήχησε ένας εκκωφαντικός θόρυβος 


Σωριάστηκε με πάταγο on air η εμβολιασμένη παρουσιάστρια του debate της βρετανικής εφημερίδας Sun Kate McCann

ανάμεσα στους δύο μονομάχους για την ηγεσία των Συντηρητικών, τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Rishi Sunak και την πρώην υπουργό Εξωτερικών και «σκληροπυρηνική» Liz Truss.

Ξαφνικά κι ενώ οι δύο υποψήφιοι διάδοχοι του Μπόρις Τζόνσον διασταύρωναν τα ξίφη τους, προκλήθηκε ατύχημα με την κατάρρευση της δημοσιογράφου Kate McCann κι η απόλυτη παγωμάρα επήλθε στο στούντιο.

Η απότομη διακοπή συνέβη στη διάρκεια των τοποθετήσεων της Liz Truss. Καθώς απαντούσε σε ερώτηση στη διάρκεια της τηλεοπτικής μονομαχίας που οργάνωσε η Sun, ήχησε ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Η έκπληξη, λόγω του απρόσμενου γεγονότος, αποτυπώθηκε στο πρόσωπο της πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας.


Μετά τον θόρυβο, οι θεατές είδαν να εμφανίζεται στις οθόνες τους το εξής μήνυμα: «Λυπούμαστε για τη διακοπή του προγράμματος. Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονική ροή».


Στη διάρκεια του ντιμπέιτ, οι δύο υποψήφιοι δέχθηκαν ερωτήσεις για το βρετανικό σύστημα υγείας όπως και για το κύμα ακρίβειας. Τα περιστατικά είναι πλέον τόσα πολλά που προκαλούν ανατριχίλα στη παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς πάνω από 5 δις κάτοικοι του πλανήτη έχουν εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19 μετά από έναν κατασκευασμένο ιό και καθώς οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν. Δύσκολα μπορεί να συγκαλυφτεί πλέον όλο αυτό.

 

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !