Motörhead: Οι στάχτες του Lemmy φυλάσσονται πλέον μέσα στο τεράστιο γλυπτό του στην είσοδο του Hellfest


O Lemmy πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου του 2015, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τα 70α γενέθλιά του


Οι στάχτες του Ian Fraser “Lemmy” Kilmister, του θρυλικού ηγέτη των Motörhead φυλάσσονται πλέον σε ένα τεράστιο άγαλμα, ύψους σχεδόν 11 μέτρων, στην είσοδο του φεστιβάλ.

Το γλυπτό έχει φιλοτεχνήσει η Caroline Brisset.

O Lemmy πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου του 2015, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τα 70α γενέθλιά του.

Η επιστροφή μιας από τις πιο διάσημες συναντήσεις των φαν της heavy metal στο Hellfest σημείωσε sold out στα τέλη του περασμένου μήνα.

Με περισσότερα από 350 συγκροτήματα στις σκηνές του πολυήμερου φεστιβάλ, η φετινή διοργάνωση είχε έναν ακόμα λόγο να γιορτάζει μετά από δύο χρόνια αναβολής λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, οι διοργανωτές του Hellfest βρήκαν την ευκαιρία να αποτίσουν φόρο τιμής σε ένα αληθινό σύμβολο της παγκόσμιας μουσικής, τοποθετώντας το τεράστιο άγαλμα του Lemmy, ένα ορόσημο που θα κοσμεί στο εξής στους χώρους του φεστιβάλ.

Το γλυπτό όχι μόνο θα «παρακολουθεί» τις πύλες του Hellfest, αλλά θα αποτελεί μνημείο, μετά και την τοποθέτηση μέρους από τις στάχτες του καλλιτέχνη.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε μετά την headlining εμφάνιση των Scorpions και παρόντες ήταν τα δύο άλλα μέλη των Motörhead, Phil Campbell και Mikkey Dee.

«Ήταν μια πολύ μοναδική τελετή για έναν πολύ σπάνιο και πολύ αγαπημένο άνθρωπο», είπε ο μάνατζερ των Motörhead, Todd Singerman.

«Ο Lemmy ήταν ένας αληθινός πολεμιστής του δρόμου και ξεκινώντας με αυτή την ιστορική τελετή του Hellfest, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι».

Η τελετή στο Clisson είναι η πρώτη από μια σειρά τιμητικών τελετών στον θρυλικό frontman, καθώς στάχτες του θα φιλοξενηθούν σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, που ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί για τον Lemmy.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !