Ο Σταύρος Νικολαϊδης στο gossip-tv: «Ήμασταν μέσα στη φωτιά, είδα σπίτια να καίγονται»


Ο Σταύρος Νικολαϊδης «άνοιξε» την καρδιά του και περιέγραψε τα όσα είδε κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να απομακρυνθεί από την περιοχή.


Η πύρινη λαίλαπα στην Πεντέλη συνεχίζει να καίει εκτάσεις και σπίτια στο πέρασμα της και η μάχη που δίνουν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι είναι συγκλονιστική. Το ίδιο ανατριχιαστική και η εικόνα με τον Παρθενώνα να έχει «κοκκινίσει» από τη φωτιά που συνεχίζει να καίει στον ορεινό όγκο της Αττικής.


Οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν τις προσπάθειες και σύμφωνα με πληροφορίες η νύχτα αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη για τις δυνάμεις που επιχειρούν στο μέτωπο.

Ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο οποίος μένει στη Διώνη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τα όσα έζησε εκείνες τις τραγικές ώρες στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο.


Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε:«Αυτά που ανέβασα στο Instagram είναι περίπου πριν από 3 ώρες μέσα στη φωτιά ήμασταν. Βέβαια τώρα έχουμε εκκενώσει την περιοχή και είμαστε σε ασφαλές σημείο. Εγώ μένω στη Διώνη ουσιαστικά. Με το αυτοκίνητο ήμασταν ούτε 10 λεπτά από την φωτιά. Ελπίζω να μην γυρίσει προς τα εκεί ο αέρας αλλά προληπτικά φύγαμε από εκεί γιατί υπήρχε μεγάλος κίνδυνος. Καθώς έφευγα και περνούσα από το σημείο είδα σπίτια να καίγονται στις αυλές και μετά άκουσα ότι κάηκαν και μερικοί τοίχοι. Ευτυχώς τώρα είμαστε σε ασφαλές σημείο».

Και πρόσθεσε:«Υπήρξε και κινητοποίηση της αστυνομίας από νωρίς, που μας είπαν να εκκενώσουμε την περιοχή για την ασφάλεια μας και τους ακούσαμε. Άμα τώρα φτάσει η φωτιά μέχρι εκεί που είναι το σπίτι μου, μιλάμε για τεράστια καταστροφή. Πρώτα από όλα είναι ο άνθρωπος και εμείς για αυτό αποφασίσαμε να φύγουμε προληπτικά ουσιαστικά. Οι άνεμοι ήταν πολύ ισχυροί. Σε ένα σημείο που πέρασα, εκεί που ήταν και συνεργεία, κόντευε να με κουνήσει. Ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και κινδυνεύει τόσος κόσμος και περιουσίες».
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !