Ο διαγωνισμός με το botox μαλλιών δια χειρός "Olga Michailidou Ηair Salon" συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη 20/7


Ο διαγωνισμός με το botox μαλλιών δια χειρός Olga Michailidou hair salon συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη 20/7. Στείλτε στο VIBER εντελώς δωρεάν την λέξη "botox" κενό ονοματεπώνυμο και στείλτε το στο 6946662626 


Olga Michailidou Hair Salon



Η Όλγα Μιχαηλίδου, βρίσκεται στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας από το 1991 με ειδίκευση στο βραδινό χτένισμα έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια από τον παγκοσμίως διακεκριμένο κομμωτή, Georgy Kot.

Η έδρα της επιχείρησης "Olga Michailidou Hair Salon" βρίσκεται στις Αχαρνές επί της οδού Αγίου Διονυσίου 45 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 4402090. 

Τα social Media της Όλγας: 

  • Facebook: olga michailidou hair salon - https://www.facebook.com/olga.michailidou75
  • Instagram: olga michailidou hair salon 
  • Μπορείτε επίσης να την βρείτε και στο "tik - tok" με πολλά βίντεο από το κομμωτήριο της.






Στο σαλόνι ομορφιάς της "Olga Michailidou Hair Salon" υπάρχουν βαφές και θεραπείες VEGAN όπως botox, κερατίνη, προϊόντα στάιλινγκ, όλα υποαλλεργικά, όλα VEGAN, αφού δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης. 

Botox μαλλιών είναι μια διαδικασία φυτοθεραπείας (πάντα - όλα VEGAN) η οποία βοηθάει στην αναδόμηση της τρίχας με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή. Η διάρκεια δε της διαδικασίας είναι μόλις 1 h. 

Προτεραιότητα και ενδιαφέρον προσωπικό της Όλγας είναι οι τεχνικές εργασίες όπως είναι οι βαφές και το ντεκαπάζ να μην ταλαιπωρήσουν το μαλλί αλλά αντίθετα να το ενυδατώσουν με την προσθήκη της κατάλληλης προστασίας. 

Η επιχείρηση  "Olga Michailidou Hair Salon" αυτό τον καιρό έχει ξεκινήσει σεμινάρια για βραδινό και νυφικό χτένισμα στο χώρο της στις Αχαρνές . 

Όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά του εμπορικού χτενίσματος και να εκπαιδευτούν στις γνώσεις που έχει πάρει η ίδια από το ρώσο καλλιτέχνη, Georgy Kot, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Όλγα για διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες.

Όσες ακροάτριες έχετε ταλαιπωρημένα αφυδατωμένα μαλλιά από λανθασμένες τεχνικές, η Όλγα είναι ο άνθρωπος σας!

Μία επίσκεψη για να αφεθείτε στα μαγικά χέρια της και με τις τεχνικές μεθόδους που χρησιμοποιεί τα δείτε άμεσα αποτελέσματα στα κουρασμένα μαλλιά σας είναι αρκετή για να την εμπιστεύεστε πάντα. 

Επίσης μία από τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει η "Olga Michailidou Hair Salon" είναι κερατίνη. 

Η κερατίνη προσφέρει αναδόμηση και λείανση στην τρίχα με διάρκεια τέσσερις μήνες όπου και εδώ τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι VEGAN. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!


Μία τυχερή ακροάτρια η οποία θα κληρωθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα κερδίσει ένα botox μαλλιών!

H διαδικασία;

Στέλνετε στο viber, στο 694 666 2626 χωρίς καμία απολύτως χρέωση:

την λέξη "κομμωτήριο" ή την λέξη "botox"
- Το Όνομα και το Επώνυμο σας

Αυτό ήταν! Μπαίνετε στην κλήρωση. 

Η νικήτρια θα ανακοινωθεί την Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 στις 9 το βράδυ από την Ζωή Βασιλοπούλου.  



Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !