Καιρός: «Βούλιαξε» η Θάσος από την κακοκαιρία - Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη


Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία σε Ποτό και Λιμενάρια - Παρασύρθηκαν οχήματα


Ολονύχτια «μάχη» με την κακοκαιρία έδωσαν οι κάτοικοι στα Λιμενάρια και τον Ποτό Θάσου, καθώς από την ισχυρή νεροποντή πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία και παρασύρθηκαν οχήματα.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκε και η Πυροσβεστική για τροχαία ατυχήματα και παρασύρσεις οχημάτων από τα ορμητικά νερά.



Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη – Επί ποδός η Πυροσβεστική


Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν νωρίτερα σε περιοχές κυρίως της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την πόλη.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου (9/7) λόγω της βροχής και του αέρα σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης (σ.σ. Τούμπα, Μπότσαρη, Τριανδρία) στο δρόμο αλλά και σταθμευμένα οχήματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης βρίσκεται επί ποδός για την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία και αναλυτικά έχει πραγματοποιήσει τέσσερις κοπές δέντρων και δύο αντλήσει υδάτων.

380 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων


Πολλαπλά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία την Παρασκευή στην Κεντρική Μακεδονία και ιδιαίτερα σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Πέλλα. Αναλυτικά το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής δέχθηκε το τελευταίο 24ωρο 380 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς και κοπές δέντρων στην Κεντρική Μακεδονία, από τις οποίες οι 165 στη Θεσσαλονίκη, οι 110 στο Κιλκίς και οι 105 στην Πέλλα.

Παράλληλα, καταγράφηκαν έντονες πλημμύρες σε δρόμους στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα του στην οδό Βούλγαρη, όπου με τη συνδρομή άλλων οδηγών απεγκλωβίστηκε. Καταγράφηκαν και πτώσεις δέντρων στην περιοχή του Καυτατζογλείου και την πλατεία Ελευθερίας.

Αυτή την ώρα σημειώνονται προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχή του Τριλόφου λόγω της κακοκαιρίας.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !