Γιώργος Κιμούλης: Μήνυσε Δούκα, Χρυσικού και γιατρούς για ψευδείς βεβαιώσεις!


Γιώργος Κιμούλης: Μήνυσε Δούκα, Χρυσικού και γιατρούς για ψευδείς βεβαιώσεις!


«Στραφήκαμε εναντίον και των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Ζέτα Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού», είπε ο δικηγόρος του

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τη συνοδεία του δικηγόρου του βρέθηκε το πρωί ο Γιώργος Κιμούλης, για να καταθέσει μηνύσεις κατά ηθοποιών αλλά και γιατρών.

Μιλώντας στον Apha, ο δικηγόρος του είπε σχετικά με αυτό: «Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσει τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων, οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα. Επίσης, καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν, για τους δικούς τους λόγους, να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού».

Η αγωγή κατά του ΣΕΗ για την ακύρωση της διαγραφής του


Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε αγωγή κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και τη Ζέτα Δούκα, την οποία κατηγορεί μάλιστα για καπηλεία του κινήματος #metoo και αριβισμό.

Με την αγωγή του, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης στράφηκε κατά του ΣΕΗ και της απόφασής του να τον διαγράψει οριστικά και ζητεί να του επιδικασθεί αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που, όπως υποστηρίζει, υπέστη.

Στο κείμενο της αγωγής που κατέθεσε στο αστικό δικαστήριο, διά του δικηγόρου του, ο ηθοποιός χαρακτηρίζει την απόφαση του ΣΕΗ για διαγραφή του όνειδος στην ιστορία της σωματειακής του δράσης και επισημαίνει ότι αυτή «διέπεται από πλήρη μεροληψία, εκδικητικότητα και υποκειμενικότητα».

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !