Θέμης Αδαμαντίδης: Ποιοι θα καταθέσουν στο πλευρό του


Στο επίκεντρο της δημοσιότητας παραμένει για πολλές ημέρες ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης και δεν έχει να κάνει με τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά με την καταγγελία που του έκανε η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη

Ογνωστός λαϊκός τραγουδιστής που καταγγέλθηκε από την Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό, συνελήφθη από αστυνομικούς στους Αμπελοκήπους. 

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα.

Τον εκβιάζει η πρώην σύντροφός του λέει ο Αλέξης Κούγιας

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια που τον εκπροσωπεί σε όλες του τις νομικές υποθέσεις, όπως επισημαίνεται.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση


«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι μάρτυρες που θα σταθούν στο πλευρό του, στην δίκη που έχει οριστεί για τις 14 Ιουλίου ανήκουν στο στενό του περιβάλλον.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο γιο του και την πρώτη σύζυγό του αλλά και τη μετέπειτα σύντροφό, ενώ στην υπεράσπιση θα συμβάλλουν και δύο φίλοι του τραγουδιστή, ένας εκ των οποίων είναι αστυνομικός.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !