Με ροκ εμφάνιση η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν σε συναυλία – Κοντό σορτς και δερμάτινο...


Άκρως εντυπωσιακή, ροκ και ανατρεπτική ήταν η εμφάνιση της Σάνα Μαρίν στο Ruisrock, ένα ροκ φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί Ruissalo της Φινλανδίας και αποτελεί θεσμό στην πολιτισμική ζωή της χώρας.

H Φινλανδή πρωθυπουργός εμφανίστηκε στο Ruisrock με κοντό τζιν σορτσάκι, δερμάτινο μπουφάν, μαύρο T-Shirt και αρβυλάκια, ένα look που ενθουσίασε τους χρήστες των social media και προκάλεσε πολλά σχόλια θαυμασμού.

Η φωτογραφία της Σάνα Μαρίν δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ώρες στον επίσημο λογαριασμό του φεστιβάλ στο Instagram, και η ανταπόκριση των σχολιαστών ήταν ενθουσιώδης. «Η Νο 1 πρωθυπουργός στον κόσμο», «Είναι θρύλος», «Bosslady» είναι μερικά από τα σχόλια με τα οποία επέλεξαν οι χρήστες της πλατφόρμας να εκφράσουν τον θαυμασμό τους, ενώ τα emoji με καρδούλες και φωτιές έδιναν κι έπαιρναν.

Στον δικό της λογαριασμό, η Σάνα Μαρίν ανέβασε μια φωτογραφία από το φεστιβάλ όπου πόζαρε η ίδια με τον σύζυγό της, επισημαίνοντας στη λεζάντα ότι «οι διακοπές ξεκινούν σήμερα».

Και σε άλλες πλατφόρμες όμως η ροκ εμφάνιση της Φινλανδής πρωθυπουργού σχολιάστηκε εκτενώς. Στο Twitter, o λογαριασμός Very Finnish Problems δημοσίευσε τη φωτογραφία της Μαρίν από το φεστιβάλ και έθεσε την πρόκληση στους χρήστες να βρουν έναν πρωθυπουργό που είναι πιο cool.

Αν και αρκετοί χρήστες απάντησαν με φωτογραφίες του Τζάστιν Τριντό, της Τζασίντα Άρντερν και άλλων ηγετών, πολλοί ήταν εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι η Μαρίν κατέχει τα πρωτεία και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το στυλ και την αμεσότητά της με τον κόσμο.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !