Τα κόλπα από τους ειδικούς για να βάλετε «φωτιά» στο κρεβάτι σας


Τα κόλπα από τους ειδικούς για να βάλετε «φωτιά» στο κρεβάτι σας


Ήρθε η ώρα για λίγο ρεαλισμό πάνω στο θέμα

Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές για σεξ που έχετε λάβει ποτέ; Ανάμεσα σε podcast, τηλεόραση και ταινίες, μάλλον τα έχετε ακούσει όλα.

Από τον πειραματισμό με τa φρούτα και τα σεξουαλικά παιχνίδια, μέχρι άλλες πρακτικές που έχουν ορκιστεί ότι κάνουν τα πόδια σας να τρέμουν μετά το σεξ, αισθάνεστε σαν να είναι ατελείωτες οι συμβουλές όταν η κουβέντα έρχεται στο θέμα της κρεβατοκάμαρας. Τόσο πολύ, που μπορεί να είναι δύσκολο να διαφοροποιήσετε τα γεγονότα από τη μυθοπλασία, γι’ αυτό χρειάζεται να διαβάσουμε κάποιους ειδικούς για να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα.

Εγείρετε τις αισθήσεις με παραπάνω από έναν τρόπους

Σύμφωνα με την Isabelle Uren από το Bedbible.com, η αφή δεν είναι η μόνη αίσθηση που μπορεί να ικανοποιηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Στην πραγματικότητα, η αναζωογόνηση άλλων αισθήσεων όπως η όσφρηση, η ακοή και η όραση μπορεί να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη.

«Πειραματιστείτε με απαλό χαμηλό φωτισμό και την αγαπημένη σας σεξι λίστα αναπαραγωγής στο παρασκήνιο – αυτό είναι κάτι που θα μπορούσατε να δουλέψετε μαζί», λέει. «Χρησιμοποιήστε κεριά και κεριά για να γεμίσετε τον αέρα με αισθησιακά αρώματα – το τριαντάφυλλο, η βανίλια και το σανταλόξυλο είναι όλες οι μυρωδιές που υποστηρίζεται ότι λειτουργούν ως αφροδισιακά. Τα μάτια συνδέονται συνήθως με τις πράξεις του BDSΜ, ωστόσο, η προσθήκη τους μπορεί να εντείνει την αισθητηριακή σας εμπειρία κατά τη διάρκεια του σεξ.»

Εξερευνήστε νέες περιοχές του σώματος

Όπως και τα σχόλια της Uren σχετικά με τη σημασία του να συναρπάζεις τις αισθήσεις σου, έτσι και ο ειδικός σεξ και συγγραφέας Andy Jones λέει ότι η εξερεύνηση νέων περιοχών του σώματός σου με αισθητηριακές απολαύσεις μπορεί να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι. «Είναι τρελά τα ανθρώπινα όντα να έχουν τέτοιες βασικές συμπεριφορές στις ερωτογενείς ζώνες. Υποθέτουμε ότι βασικά είναι γεννητικά όργανα ή θηλες», λέει. «Υπάρχει απίστευτη αισθητηριακή ευχαρίστηση στα πλαϊνά του θώρακα, στις κάτω πλευρές του στήθoυς σας, στην πλάτη των αγκώνων και των γονάτων σας, καθώς και στον λαιμό σας και σε πολλά άλλα μέρη. Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε».

Τα sex toys δεν είναι μόνο για την αυτοϊκανoποίηση

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι τα σεξουαλικά βοηθήματα είναι απλώς για να τα απολαμβάνετε με τον εαυτό σας, όταν είστε μόνοι στο δωμάτιό σας, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια, λέει, ο Uren.

«Τα σεξουαλικά βοηθήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό και τόνωση κατά τη διάρκεια του σεξ και των πρoκαταρκτικών παιχνιδιών ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας», εξηγεί. «Το να τα ψωνίσετε μαζί μπορεί επίσης να είναι η απόλυτη εμπειρία δέσιμου. Εξετάζοντας όλες τις συναρπαστικές επιλογές μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί με το πώς θα τα χρησιμοποιήσετε αργότερα και ακόμη και να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον και τι σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από όσο νόμιζες».

Παίξτε με τους ήχους και τα φώτα

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: η αισθητηριακή στέρηση δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι πηγαίνετε πλήρως σε S&M. «Το δέσιμο των ματιών ή ακόμα και απλώς να μην έχει φως στην κρεβατοκάμαρα, μπορούν να ανεβάσουν την αισθητηριακή σας εμπειρία» λέει ο Jones. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η μείωση της όρασης ή του ήχου μπορεί να κάνει τις νευρικές απολήξεις σας πιο ευαίσθητες και να συγκεντρώσει τη διέγερσή σας σε ακόμη πιο έντονο βαθμό.

Δοκιμάστε το ταντρικό σεξ

«Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στο ταντρικό σεξ για να απολαύσεις μερικά από τα βασικά του χαρίσματα», λέει ο Τζόουνς. «Πολύ συχνά οι άνθρωποι προσεγγίζουν την επίτευξη οpγασμού σαν να είναι κάτι στο οποίο πρέπει να βιαστείς, ότι εκτός και αν ο οργασμός επιτευχθεί με γρήγορη ταχύτητα, με κάποιο τρόπο το κάνουμε λάθος. Κάντε το σωστά, όλη τη νύχτα. Σκεφτείτε τη διέγερσή σας στους βαθμούς: 0 δεν διεγείρεστε όλα, 10 είναι οpγασμός. Συνήθως κατά τη διάρκεια του σεξ, πολύ συχνά κάνουμε σπριντ στο 4-5-6-7-8. Αντίθετα, απολαύστε την αίσθηση ότι είστε στο 6-7-8. Πάρτε το αργά. Φέρτε το πίσω. Όταν φτάσετε αυτό το δέκα, θα είναι ένα τέλειο δέκα».
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !