Το ποσό που θα πληρώσεις αν είσαι στη Μύκονο για να ακούσεις τον Νίκο Βέρτη ζαλίζει


Ακριβά θα ”πάει το μαλλί” απόψε σε όσους θελήσουν να παρευρεθούν στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην παραλία του Ορνού στο beach bar restaurant «Pasaji», στη Μύκονο. 


Ήδη τα πρώτα τραπέζια είναι sold out από Ισραηλινούς επισκέπτες, καθώς ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στη χώρα τους. 

Μένει να δούμε την ανταπόκριση και από το εγχώριο κοινό που αναμένεται να είναι μεγάλη.

Αναλυτικά οι τιμές και οι παροχές για ένα τραπέζι στο Νίκο Βέρτη


Η σειρά των πρώτων τραπεζιών έχει μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση. Στη τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Αντίστοιχα ακριβές είναι και οι υπόλοιπες σειρές των τραπεζιών με τις τιμές να ξεκινάνε από 350 ευρώ το άτομο έως 850 ευρώ το άτομο. Οι διοργανωτές ζητάνε από το κόσμο να βρίσκεται στο παραλιακό μαγαζί στις 10 το βράδυ για να ξεκινήσει η διαδικασία του σερβιρίσματος με τον καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή περίπου δυο ώρες μετά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.





Τιμές Μυκόνου και στο…Μικροχώρι Δράμας για τη συναυλία του Σταμάτη Γονίδη

Συναυλία στο Μικροχώρι Δράμας έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Και ενώ τα απλά εισιτήρια προπώλησης ή εισόδου κυμαίνονταν σε φυσιολογικά πλαίσια της τάξης των 13 και 15 ευρώ αντίστοιχα, οι διοργανωτές είχαν διαμορφώσει έτσι το χώρο του γηπέδου, ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. 

Βέβαια οι θαυμαστές του τραγουδιστή που θέλήσαν να κάτσουν πρώτο τραπέζι πίστα ή για την ακρίβεια πρώτο καναπέ πίστα, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αυτός κόστισε πολλά κατοστάρικα.

Όπως μαθαίνουμε βέβαια τα έδωσαν


Το εξωφρενικό ποσό των 800 ευρώ έδωσαν λοιπόν, όσοι επιλέξουν να ακούσουν τον Σταμάτη Γονίδη στη συναυλία του την Πέμπτη (30/06) στο Μικροχώρι Δράμας

Οι σοκαριστικές τιμές και η μετατροπή του χώρου προκάλεσαν σάλο στη Δράμα, με χρήστες των social media να αναρωτιούνται αν στο τέλος της συναυλίας θα τους δινόταν δώρο και ο… καναπές...

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !