Το ξενοδοχείο που σου προσφέρει δωρεάν διαμονή με έναν όρο - Πόσοι από εμάς θα έλεγαν ναι;


Το καλοκαίρι δύο είναι τα μέρη στην Ευρώπη που όλοι ονειρεύονται να πάνε, και που για αυτά τα δύο νησιά ακουγόνται ιστορίες που εξιτάρουν ακόμα και τους πιο συγκρατημένους. 


Η Μύκονος και το αντίπαλο δέος στην Ισπανία η Ίμπιζα.

Το νησί των clubbers, της χορευτικής μουσικής, των ατελείωτων πάρτι και της χλιδής. Η Ίμπιζα έχει καθιερωθεί ως τουριστικός προορισμός εδώ και χρόνια, και αποτελεί επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές για τουρίστες με γεμάτα πορτοφόλια, αφού τόσο τιμές στα αγαθά και υπηρεσίες είναι ιλιγγιώδεις, αλλά και η διαμονή είναι απαγορευτική για την πλειοψηφία από εμάς.


Όμως για κάποιους τολμηρούς ένα ξενοδοχείο, από τα πιο πολυτελή στο νησί, τους δίνει τη δυνατότητα να μείνουν σε ένα δωμάτιο χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Με ένα όρο όμως. Να τους βλέπουν οι υπόλοιποι πελάτες του ξενοδοχείου.


Πριν σας δημιουργηθούν απορίες, το ξενοδοχείο Paradiso Art Hotel, δημιούργησε ένα χώρο όπου οι τοίχοι είναι απο γυαλί και όπου ο κόσμος που βρίσκεται έξω από το δωμάτιο μπορεί να βλέπει όσους μένουν μέσα στο δωμάτιο.

Κοινώς, αν είστε διατεθειμένοι, να θυσιάσετε τις ιδωτικές σας στιγμές, τότε εξασφαλίσατε δωρεάν διαμονή στο νησί.

Πολλοί είναι αυτοί που το έχουν επιχειρήσει εώς τώρα και περιγράφουν την εμπειρία ως "περίεργη" και άβολη, αφού νιώθουν συνέχεια ένα ζευγάρι μάτια πάνω τους.


e-daily.gr
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !