Φαίη Σκορδά: Τα πάνω-κάτω στον ΣΚΑΪ με την μεταγραφή της- Τι θα συμβεί με την Μπακοδήμου


Σε αντίπαλα κανάλια Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. 


Η παρουσιάστρια οδεύει προς τον ΣΚΑΪ φέρνοντας ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του σταθμού.

«Απέναντι» θα βρεθούν την προσεχή σεζόν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, για πρώτη φορά στην έως τώρα πορεία τους σε μια χρονιά με ραγδαίες αλλαγές στον χάρτη της πρωινής ζώνης και ιστορικές ανατροπές στον προγραμματισμό μεγάλων καναλιών.


Ενώ επί μήνες το αν οι δύο παρουσιαστές θα συνέχιζαν του χρόνου μαζί ή σε χωριστές εκπομπές εξελίχθηκε σε σίριαλ, τελικά θα βρεθούν σε αντίπαλα κανάλια. Ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Στο χρονικό του προαναγγελθέντος «διαζυγίου» της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 δεν προέκυψε η ανατροπή της τελευταίας στιγμής με αποτέλεσμα η λήξη της συνεργασίας μετά από 9 χρόνια να επισφραγιστεί μετά το τέλος της εκπομπής «Πρωινό» την Παρασκευή (8/7).

Η πυξίδα της Φαίης Σκορδά για τον επόμενο τηλεοπτικό της προορισμό «δείχνει» το Φάληρο, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο την πρόταση του Star. Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ιστορική αλλαγή της πρωινής ζώνης, «ανοίγοντας» για πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας του το slot 10:00- 12:00 στην ψυχαγωγία, με πλήρη ανασχεδιασμό της έως τώρα στρατηγικής του.


Το περασμένο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών της Φαίης Σκορδά με ΣΚΑΪ και Star, έχοντας πλέον στα χέρια της ολοκληρωμένες προτάσεις από τους δύο σταθμούς.

Ο ΣΚΑΙ προτείνει στην παρουσιάστρια συμβόλαιο διάρκειας 1 συν 1, πλήρη ελευθερία στο στήσιμο της εκπομπής και σημαντικά υψηλότερη οικονομική πρόταση από τις υπόλοιπες.

To Star, από την πλευρά του, προσφέρει στη Φαίη Σκορδά συμβόλαιο διάρκειας 2 συν 1, με περιορισμούς σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσώπων δικής της επιλογής που μπορεί να φέρει και πιο «σφικτή», σε σχέση με τον ΣΚΑΪ, οικονομική πρόταση.

Η ζυγαριά έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές για τη Φαίη. Σκορδά γέρνει υπέρ του ΣΚΑΪ, που εκτός απροόπτου θα αποτελέσει τη νέα της τηλεοπτική στέγη.


Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ

Η διαφαινόμενη έλευση της Φαίης Σκόρδα στο κανάλι του Φαλήρου και ειδικότερα στη ζώνη 10:00-12:00 φέρνει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ, που θα χρειαστεί να μετακινήσει τουλάχιστον δύο εκπομπές.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος να μετακινηθούν στη ζώνη 12:00-14:00. Στην εκπομπή θα ενταχθεί και τρίτο πρόσωπο, η Δέσποινα Βλεπάκη, που αποχώρησε από το Open για τον ΣΚΑΙ.

Μεγάλο «αγκάθι» αποτελεί η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για καθημερινή ζώνη, πράγμα που, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, πολύ δύσκολα μπορεί να τηρηθεί. Ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμεί σε προεκλογική χρονιά να αφιερώσει 5 ώρες σε ψυχαγωγία, άρα βγαίνει από το κάδρο το slot 12:00 με 14:00, αλλά ούτε και το κενό 17:00-19:00.


Η μετακίνηση το Σαββατοκύριακο φαντάζει μονόδρομος ωστόσο η Μ. Μπακοδήμου έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της σε αυτό. Ο ΣΚΑΪ παίζει «καθυστερήσεις» μέχρι να λήξει το θέμα Σκορδά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση ανάμεσα στο κανάλι και τη Μαρία Μπακοδήμου, βάζοντας στο τραπέζι τροποποίηση στους όρους του συμβολαίου της.

Δοκιμαστικά στα... τυφλά στο Star


Την ίδια στιγμή, το Star ανακοίνωσε στην Ελίνα Παπίλα και στον Γιώργο Καρτελιά ότι δεν θα συνεχίσουν του χρόνου στην πρωινή ζώνη, αποδεσμεύοντας αμφότερους να αναζητήσουν το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα σε άλλους σταθμούς.

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για την πρωινή ζώνη του Star; Το κανάλι πραγματοποιεί δοκιμαστικά στα... τυφλά, αναζητώντας πανελίστες για μια εκπομπή στην οποία δεν υπάρχει κεντρικό πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, ενώ κυκλοφορεί ευρέως το σενάριο που θέλει την Ιωάννα Μαλέσκου να είναι το ισχυρότερο plan b του Star, εφόσον αρνηθεί η Φαίη Σκορδά, κάτι τέτοιο διαψεύδεται ως πρόθεση από πηγές κοντά στα κέντρα αποφάσεων του καναλιού.

Πηγή: Real

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !