Η Αναστασία είναι η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify!


Μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες, η Αναστασία έχει γίνει το πιο καυτό πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας.


Τον τελευταίο χρόνο το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα παγκοσμίως, επιλέγει μια Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του “EQUAL” μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο - μια καμπάνια που έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη «φωνή» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία. 

Για το επόμενο τρίμηνο, επιλέχθηκε η 19χρονη Αναστασία, ένα κορίτσι που τους τελευταίους μήνες έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην ελληνική δισκογραφία με τα τραγούδια της.

Το ντεμπούτο single της «Αμαρτίες» έχει ξεπεράσει τα 7,5 εκατομμύρια streams στο Spotify και έχει γίνει ήδη τριπλά πλατινένιο, ενώ και το τελευταίο της single «Λίγο Λίγο» ξεπέρασε σε λιγότερο από ένα μήνα τα 2 εκατομμύρια streams, έχοντας γίνει ήδη χρυσό.

Η Αναστασία βρίσκεται παράλληλα και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist “EQUAL Greece” στην οποία συναντάμε τόσο το νέο smash hit single της «Λίγο Λίγο» όσο και τις «Αμαρτίες», με το πρώτο να συμπεριλαμβάνεται και στην international λίστα “EQUAL Global” που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Επιπλέον, η Αναστασία αποτελεί την νεότερη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που γίνεται πρέσβειρα στη συγκεκριμένη καμπάνια του Spotify.


Δείτε το official video του «Λίγο Λίγο» στο YouTube:




Βρείτε το «Λίγο Λίγο» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:




Ακολουθήστε την Αναστασία στο Tik Tok:




Βρείτε την Αναστασία στο Instagram:




Βρείτε την Golden Records στο Instagram:

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !