Τα ζώδια για την εβδομάδα από 4/7 - 10/7 από τον αστρολόγο Ανδρέα Παπιδά



Αυτή την εβδομαδα και συγκεκριμένα στις 5/7/2022 ξεχωρίζει για την είσοδο του πλανήτη στο ζωδιο του ΤΑΥΡΟΥ.


Λίγα λόγια για τον πλανήτη Άρη.

Ο Άρης κυβερνά τον Κριό είναι παραδοσιακός πλανήτης κυβερνήτης του Σκορπιου. 

Εχει εξαρση στον Αιγοκερω ένα είναι σε εξορια στον Ζυγο αλλα και στον Ταυρο που μπαινει στις 5/7 /2022. Επισης είναι σε πτωση στον Καρκινο.

Στα θετικα του βρισκουμε την θεληση για ξεκινηματα,θαρρος, αυτοπεποιθηση,ενεργητικοτητα,μαχητικοτητα,θεληση πρακτικοτητα, σθενος επιθετικοτητα, εκτελεστικη δεινοτητα, επιτευξη στοχων με οποιοδήποτε συνηθως τιμημα.

Στα αρνητικα στοιχεια είναι το κομπλεξ,η αδυναμια,θυμος,μισος ,ανυπακοη,σαρκασμος,θρασυδειλια,αυθαδεια,ανταγωνισμος,ανυπομονησια,βια,
ασπλαχνια,κακη χρηση δυναμης,καταστροφικοτητα.

Στις 5/7/2022 ο πλανητης Αρης από την θεση κατοικίας του που είναι το ζωδιο του Κριου μπαινει στο αφιλόξενο για αυτόν ζωδιο του Ταυρου. Ετσι λοιπον από αεικίνητος ,σβελτος και αποφασιστικος φαίνεται να γίνετε ακίνητος, αμετακίνητος και απροσαρμοστος.Η αποφασιστικοτητα όπως και η αναγκη για δραση παυει να υπαρχει και αυτό τον κανει να βρίσκετε σε τελμα.Δυστιχως αυτό θα συνεχιστεί μεχρι και τις 20/8/2022 που ο Αρης θα μπει στο ζωδιο του διδυμου.

Μπορει να εργαζεται αρκετα σκληρα και επιμονα αλλα του λειπει η εξυπναδα και η εκρηκτικη ενεργεια που χρειάζεται ο Αρης για να νιωθει καλα.Ειναι σεξουαλικα αρκετα καλος, αφου του αρεσει η καλοπεραση, η λαγνεια και οι απολαυσεις,αλλα μην περιμενετε να κανει το πρωτο βημα αυτος.Σιγουρα θα ανταποκριθει θετικα και πολύ ερωτικα αλλα οι προτοβουλια δεν θα είναι δικη του.Αργη δραση λοιπον αναποφασιστικοτητα και πολύ αργη και ασκοπη αντιδραση σε αυτά που καλειτε να διαχειριστει.ειδικοτερα εσεις που ειστε γενημενοι στο δευτερο δεκαημερο θα πρεπει να ειστε πολύ προσεκτικοι γιατι υπαρχει κινδυνος ξαφνικών αναστατώσεων αλλα και μεγαλη ροπη σε ατυχηματα

Προσοχη επισης θα πρεπει να εχουν οι Ταυροι, λεοντες,σκορπιοι,υδροχοοι σε θεματα που εχουν να κανουν με τον λαιμο αλλα και με το ορμονικο συστημα.

Οσον αφορα τα οικονομικα να θυμαστε ότι το χρημα δεν είναι αυτοσκοπος αλλα αποτελεσμα ενεργητικοτητας και όχι ασκοπα σκορπισμενης ενεργειας.

Ο Αρης στον Ταυρο και πως επηρεαζει τα υπολοιπα ζωδια


ΚΡΙΟΣ

Μην ζοριζετε τα πραγματα και τις καταστασεις αφου θα κανετε ένα βημα εμπρος με μεγαλη προσπαθεια και δυο πισω.Θα εχετε αρκετη κριτική αλλα και κακοπιστια από καποιους ανθρωπους και στον επαγγελματικο αλλα και στον συναισθηματικο σας τομεα αλλα δεν θα σας είναι γνωστο.Αφηστε λοιπον την επιθετικοτητα και τα νευρα και μαθετε την αξία της υπομονης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα πρεπει να ειστε πολύ προσεκτικοι στα οικονομικα σας γιατι θα εχετε εντονη την επιθυμια να βγειτε και να ξοδέψετε χρηματα σε ασχετες και ανουσιες συχνα αγορες ειδικα εσεις που ειστε γενημενοι στο δευτερο δεκαημερο.Αυτος ο παρορμητισμος θα σας πιασει και στα συναισθηματικα σας και υπαρχει ο φοβος να τα κανετε χαλια και στους δυο αυτους τομεις.Περιμεντε μεχρι μεσα Αυγουστου και μετα ορματε αν και τοτε εχουμε να πουμε πολλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εχετε πολύ καλη διαθεση για δραση και επικοινωνια ειδικα οσοι ειστε γενημενοι το πρωτο δεκαημερο αλλα και το δευτερο. Εξωτερικευεται τις σκεψειςσας και ξεπερνατε την φυσικη σας δειλία και ατολμια.Θα ειστε αρκετα δοτικοι με τους αλλους και αυτό σε συνδιασμό με την αυξημενη κοινονικοτητα σας θα σας δωσουν δυναμη και αυτοπεποιθηση.

ΛΕΩΝ

Αν και ο Αρης είναι πολύ καλός με εσας σε αυτην την περιπτωση θα σας φερει αρκετη ανακατοσουρα και προβληματα κυριως σε οικογενειακα θεματα και περισοτερο σ εσας που ειστε γεννημένοι το δευτερο δεκαημερο .Μην κανετε βεβιασμένες και σπασμωδικες ενεργειες.Εχθροτητα, ζήλεια και αγώνας για κυριαρχια και κατακτηση θα φερουν το αντιθετο από το επιθυμητό αποτελεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αρης σας βλεπει με αρκετα καλο ματι και θα σας δώσει αρκετη επινοητικότητα και μεγαλη δυναμη για δράση αλλα και δημιουργια.Ειδικα εσεις που ειστε γεννημένοι το δευτερο δεκαημερο της Παρθενου θα εχετε και αρκετη τυχη στο φλερτ αλλα και στον ερωτα εστω και αν αυτος θα είναι μαλλον μικρας διαρκειας.Πρακτικοι,επινοητικοι,σχολαστικοι αλλα και ερωτικοί ειδικά από τις 25 του μηνος και μετα τολμηστε και θα αμοιφθητε άλλωστε οι αλλαγές θα είναι αρκετές

ΖΥΓΟΣ

Αυξημενο άγχος και εκνευρισμος χωρις ιδιαιτερο πολλές φορες λογο.Παψτε να γκρινιάζετε και να κρίνετε τους αλλους αν και σας ριχνω αρκετο δικιο αφου ότι κανετε δεν δειχνει αρκετο για εσας και περισσοτερο εσεις που ειστε γεννημένοι το δευτερο δεκαημερο.Οσοι θελετε να επισημοποιησετε καποια σχεση καλο είναι να κανετε λιγο υπομονη και το ιδιο θα ελεγα και σε εσας που θελετε να εξομολογηθειτε τον ερωτα σας.Μαζεψτε λοιπον τα νευρα σας τα καλυτερα ερχονται για εσας σχετικα γρηγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αρης στο ζωδιο του Σκορπιου θεωρειτε σε πολύ καλη θεση αφου είναι και ο παραδοσιακος κυβερνητης πλανητης του ζωδιου αυτου.
Η συγκεκριμενη διελευση όμως θα δώσει αρκετή επιθετικότητα και νευρα στις σχεσεις με τους άλλους είτε αυτές είναι κοινωνικες, επαγγελματικές αλλα και προσωπικες.Θελετε να περναει παντα το δικο σας και κάθε αντίρρηση σας φέρνει σε θεση επιθεσης με τους άλλους.Βλεπετε και ξέρετε ποιοι είναι οι εχθροι σας αλλα είναι αυτο που βλέπετε πραγματικο? Θα σας έλεγα να εκτονώνεται αυτην την ενέργεια στο σεξ οπου θα είστε παρα πολύ καλοι και αποδοτικοι.Καντε ερωτα λοιπον και όχι πολεμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγουρα θα νιωσετε αρκετα δυνατοι και θα αντιμετωπιζετε τα ζητήματα με τολμη και θάρρος. Μπορει να φαίνεται ότι ελέγχετε τα πραγματα και τις καταστασεις ,αλλα ενώ βλεπετε το δενδρο και χαίρεστε δεν βλεπετε το δασος που εχει πιασει φωτιά. Μακρυά από ρισκα και επιπολαιες κινησεις γιατι δεν θα σας βγουν σε καλο.Επισης μεγαλη προσοχή σε γκαφες, αγένεια ,υπερβολες και ανευθυνοτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ειστε από τους ευνοημένους αφου θα έχετε μεγαλη αντοχη και επιμονη οπότε σιγουρα θα καταφερετε τους σκοπους και τους στοχους σας.Ο Αρης λοιπον είναι σύμμαχος σας και ηρθε η ωρα να φανουν αλλα και να επιβεβαιωθούν και οι ηγετικές σας ικανοτητες.ειδικα σε εσας που εχετε γεννηθεί το τριτο δεκαημερο.Σιγουρα το συναισθημα θα λειψει αλλα όπως λεει και η λαικη παροιμια μπρος στα καλη τι είναι ο πονος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

εσεις ειδικα που εχετε γεννηθει το δευτερο δεκαημερο πρεπει να ειστε πολύ προσεκτικοί με την δημοσια εικονα αλλα και την καριερα σας.Η ατμοσφαιρα είναι αρκετα ηλεκτρισμενη και τα νευρα σας παιζουν ταμπουρλο.Προσοχη λοιπον στην ανεξέλεγκτη επαναστατικοτητα που συνηθως δεν εχει στοχο και συνηθως μας φερνει σε αντιθεση με ατομα εξουσιας.

ΙΧΘΥΕΣ 

Μπορει να θεωρείτε ενας ανευρος και αδυναμος Αρης όπως και λιγο υπουλος και προδοτικος Αρης αλλα ειδικά αυτην την φορα θα επιβραβεύσει την καλλιτεχνική πλευρα του ζωδιου.Δινει πολύ καλη κινηση και ισοροπια από την μια όπως και πολύ ομορφο και συναισθηματικο λόγο ειδικα σε αυτους που είναι γεννημένοι το πρωτο δεκαημερο.Ιδανικο λοιπον για ρητορες αλλα και ηθοποιούς όπως και για ζωγραφους. Οι γεννημένοι το τριτο δεκαημερο θα εχουν πολύ ανεπτυγμένη φαντασια αλλα και ρομαντισμο και εδώ χρειαζετε προσοχη αφου υπαρχει κυνδινος υπεραισιοδοξιας που θα αποδειχθει ψεμα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΑΔΡΕΑΣ ΠΑΠΙΔΑΣ
6996908341
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !