Χαλκιδική: Τα παιχνίδια του Θεού! Η μπάλα που έσωσε τη ζωή του 30χρονου είχε χαθεί πριν από 10 μέρες στη Λήμνο...


Αδιανόητη η ιστορία που κρύβεται πίσω από την μπάλα που έσωσε τη ζωή του 30χρονου Ιβάν, ο οποίος πάλευε επί 18 ώρες με τα κύματα στα ανοικτά της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο 30χρονος Ιβάν, κρατώντας μία μπάλα, κατάφερε να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού για πάρα πολλές ώρες και να πάρει πολύτιμες ανάσες ξεκούρασης, ώστε να μη λυγίσει από την εξουθενωτική, πολύωρη κολύμβηση.

Το απίστευτο σκηνικό με την ιστορία της μπάλας, που βρέθηκε ως εκ θαύματος μπροστά στον Ιβάν, είναι ότι χάθηκε από την παραλία Εβγάτη στη Λήμνο, στις 30 Ιουνίου! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο μικρά παιδιά, ο 6χρονος Θάνος και ο 11χρονος Τρύφων από τη Θεσσαλονίκη, είχαν πάει με τους γονείς τους στη συγκεκριμένη παραλία, όπου είχαν βρεθεί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το καλύτερο «δώρο» γενεθλίων για τον 30χρονο


Εκεί, τα δύο παιδιά έπαιζαν με την αγαπημένη τους μπάλα, ώσπου κάποια στιγμή αυτή ξέφυγε από τον έλεγχό τους και την τράβηξαν μακριά τα θαλάσσια ρεύματα. Μάλιστα, ένας κολυμβητής που έτυχε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο σημείο προσπάθησε να την προλάβει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η μητέρα τους είδε τη φωτογραφία με την μπάλα και αναγνώρισε ότι είναι η ίδια με αυτή που είχαν χάσει τα παιδιά της στη Λήμνο! Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η μπάλα θα ήταν η σανίδα σωτηρίας του 30χρονου που πάλευε στα ανοικτά της Κασσάνδρας για 18 ολόκληρες ώρες.

Η μπάλα, που είναι δερμάτινη και έχει μέγεθος μπάλας χάντμπολ, αν και ήταν μισοξεφούσκωτη, όπως ανέφερε ο 30χρονος Ιβάν, κατάφερε να τον βοηθήσει τόσο ώστε να παραμείνει ζωντανός. Ίσως τελικά αυτή η μπάλα που χάθηκε στη Λήμνο να ήταν και το δώρο των γενεθλίων του, για τον εορτασμό των οποίων είχε έλθει μαζί με ακόμα δύο φίλους του από τη Βόρεια Μακεδονία, στο Ποσείδι, οι οποίοι επίσης παρασύρθηκαν από τα νερά στην παραλία Μύτη, στη Χαλκιδική. Ο Ιβάν, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει τους δύο φίλους του, μόλις πάτησε στη στεριά είπε ότι η διάσωσή του ήταν το καλύτερο δώρο της ζωής του.

Ωρες αγωνίας


Ο πρώτος από τους τρεις φίλους εντοπίστηκε γρήγορα και πλέον τα βλέμματα είναι στραμμένα στον εντοπισμό του 28χρονου, του τρίτου της παρέας από τη Βόρεια Μακεδονία. Ο νεαρός είναι άπειρος κολυμβητής και βρίσκεται ήδη για περίπου 40 ώρες στη θάλασσα, με τις ελπίδες όσο περνάνε οι ώρες να λιγοστεύουν.

Δείτε τις φωτογραφίες της μπάλας που έσωσε τον 30χρονο στη Χαλκιδική:




Η μπάλα που κρατάει ο άνδρας είναι η ίδια μπάλα που έσωσε τον 30χρονο στη Χαλκιδική / voria.gr


Η μπάλα που κρατάει ο άνδρας είναι η ίδια μπάλα που έσωσε τον 30χρονο στη Χαλκιδική

Το σημείο όπου χάθηκε η μπάλα στη Λήμνο:


Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !