Ο Ερμής στον Λέοντα από 19/7 έως και 4/8


Ο Ερμής στον Λέοντα από 19/7 έως και 4/8 και η επιρροή του στα ζώδια


Γράφει ο Ανδρέας Παπιδάς

ΚΡΙΟΣ 

Η διάθεση θα είναι πολύ καλή και θα έχετε την τάση να παιχνίδια, αρκετό χιούμορ αλλά και φλερτ. Η λόγος σας είναι αρκετά πειστικός και η τάση που έχετε για αυτοπροβολή θα επιβραβευτεί. Καλή περίοδος για καλές συνεργασίες και εποικοδομητικές συζητήσεις. Αυτά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, σίγουρα θα έχετε την ίδια επικοινωνιακή ορμή και θα θελήσετε να κυριαρχήσετε με τις ιδέες αλλά και τις απόψεις σας, όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές για πολλούς από εσάς και θα νιώσετε αρκετή αποσταθεροποίηση. Κακή περίοδος για αγορές. Κάπως έτσι θα είναι η περίοδος και για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η επιθυμία για εποικοδομητική επικοινωνία είναι πολύ μεγάλη, αλλά η ανταπόκριση μάλλον πολύ μικρή και άνευρη και κάποιοι θα θελήσουν να σας βάλουν τρικλοποδιά. Νεύρα, υπερένταση και τσακωμοί είναι δύσκολο να καταφέρετε να τους αποφύγετε, φροντίστε τουλάχιστον να μην χαλάσετε εντελώς ότι έχετε κτίσει. 


ΤΑΥΡΟΣ 

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε αρκετές συζητήσεις για οικογενειακά και κληρονομικά θέματα και ο νους θα τρέχει στο παρελθόν, γιατί σε όλο αυτό το σκηνικό, θα υπάρχει αρκετή νοσταλγία. Να προσπαθήσετε να είστε ποιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε και επιδιώκετε μιας και η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς. Αρκετοί από εσάς που θα πάτε στον τόπο που γεννηθήκατε και έχετε ανοικτά θέματα με κληρονομιές, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων που δεν θα είναι ευχάριστες για εσάς. Ακόμη και η νοητική αναπόληση θα σας φέρει εκνευρισμό και μελαγχολία. Καλυτέρα να αφήσετε αυτά τα θέματα για άλλη φορά και να χαρείτε το καλοκαίρι σας. Αυτά για εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο Όσοι δεν έχετε τέτοια θέματα όμως το μυαλό τρέχει στα παιδικά σας χρόνια, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να πάτε εκεί που ζήσατε περιμένοντας να ξαναγεννηθούν με όμορφο και ρομαντικό τρόπο οι παιδικές μνήμες. Όσο για εσάς που γεννηθήκατε το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχετε κάνει τα σχέδια σας για το πώς θα χειριστείτε τα θέματα της οικογένεια σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας, η αλήθεια όμως είναι ότι σχεδιάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Μην είστε μονόχνοτοι και ξεροκέφαλοι. Βαλτέ νερό στο κρασί σας και όλα θα πάνε καλά. Να θυμόμαστε ότι και οι δικοί σας άνθρωποι στον οικογενειακό αλλά και στον επαγγελματικό σας τομέα δικαιούνται να έχουν γνώμη και καμία φορά μπορεί να έχουν δίκιο. 

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Το μυαλό σας είναι στα ταξιδάκια μικρά αλλά και μεγάλα και έτσι θα ξεκινήσετε να οργανώσετε φίλους και γνωστούς, να φύγετε μαζί τους και να περάσετε καλά. Κάντε το γιατί έχετε αρκετή εύνοια. Όσοι δεν έχετε τέτοιες δυνατότητες, οι συζητήσεις με φίλους, παρέες, οι σύντομες αποδράσεις όπως και οι εποικοδομητικές συζητήσεις στην εργασία σας αλλά και με τους συνεργάτες ευνοούνται. Αυτά για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα ακροβατήσετε ανάμεσα στην εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια, με αποτέλεσμα η επικοινωνία σας με τους άλλους να μην είναι πολύ διαυγής και ξεκάθαρη και έτσι είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επίσης όσοι έχετε οργανώσει εξορμήσεις και ταξίδια ξαναδείτε το, γιατί μπορεί να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Όχι ότι θα ματαιωθεί κάτι, αλλά ίσως εκεί που θα πάτε άλλα περιμένατε και άλλα πιθανόν θα βρείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επίσης, θα νιώσετε μεγάλη πίεση μιας και οι υποχρεώσεις αλλά και το κλίμα θα κάνουν αρκετούς από εσάς να μην μπορέσετε να φύγετε από την πόλη και αυτό θα κάνει να βγάλετε πολύ νευρικότητα στους δικούς σας ανθρώπους. Φροντίστε να είστε αρκετά διαλλακτικοί και να θυμόσαστε ότι ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές και στο μέλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε αρκετή πρόοδο, εάν το επιδιώξετε φυσικά, τόσο σε οικονομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάνετε συζητήσεις και παρουσιάστε προτάσεις στους προϊστάμενους σας αλλά και στους συνεργάτες σας και αυτές θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι θα νιώσετε άξιοι και θα έχετε καλή προσωπική αλλά και επαγγελματική άνοδο. Οι γεννημένοι τώρα το δεύτερο δεκαήμερο, θα θελήσετε μέσα από συζητήσεις αλλά και προσωπικές τοποθετήσεις, να λάμψετε και να νιώσετε σταθερότητα όμως θα έχετε αρκετή αμφισβήτηση και θα σας ζητηθούν περισσότερες αποδείξεις για αυτά που παρουσιάζετε. Καλό είναι να μην κάνετε κάτι εάν δεν έχετε σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό γιατί κάποιοι είναι αρκετά δύσπιστοι με τον τρόπο που παρουσιάζετε τα θέματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα νιώσετε αρκετή πίεση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα δικά σας οικονομικά, αλλά και σε όσους από εσάς περιμένετε να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν άλλοι. Γενικότερα δεν είναι κατάλληλη περίοδος για ανοίγματα και όσο θα επιμένετε να διευθετήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε, τόσο θα βρίσκετε εμπόδια που θα σας δημιουργήσουν νεύρα, υπερένταση αλλά και αδιαλλαξία. Μην ενδώσετε στην πίεση γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ζημιωθείτε. 

ΛΕΟΝΤΑΣ 

Η ηγετική σας θέση θα ενισχυθεί, μιας και η επικοινωνία σας θα είναι ισχυρή, θα παρουσιάζετε τις προσωπικές σας απόψεις με μεγάλη πείθω και αυτοπεποίθηση και αυτό θα κάνει τους άλλους να σας ακούνε με προσοχή, να πείθονται σχετικά εύκολα και να ακολουθούν αυτά τα όποια λέτε. Σίγουρα υπάρχει ο κίνδυνος αυτή η αυτοπροβολή να οδηγήσει και σε παρεξηγήσεις, αλλά αυτός ο κίνδυνος παραμένει εξαιρετικά μικρός. Επίσης θα είστε ανοικτοί σε συζήτηση, σε διάλογο, αλλά και σε εποικοδομητικές απόψεις. Όσοι από εσάς έχετε κανονίσει διακοπές, είναι μια καλή περίοδος να τις πραγματοποιήσετε, όπως επίσης και εσείς που έχετε κανονίσει μακρινά ταξίδια. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε επίσης πειστικό λόγο και αρκετά καλά επιχειρήματα, αλλά το πρόβλημα θα το έχουν οι άλλοι με εσάς. Θα νιώσουν ότι προσπαθείτε να τους χειραγωγήσετε και να τους πείσετε, απλά για να επιβληθείτε και να δείξετε ότι τα ξέρετε όλα και αυτό θα φέρει εκνευρισμό αλλά και ξαφνικές λεκτικές επιθέσεις, που θα σας ξαφνιάσουν. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την τάση να λογομαχήσετε, τάση που τουλάχιστον στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα σας βγει σε καλό. Επίσης καλό είναι όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει ένα μακρινό ταξίδι να το αναβάλετε για αργότερα. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου δεν είναι καιρός να δείξετε την ανωτερότητα σας και την ηγεμονία σας στους συνεργάτες σας, στους συνεταίρους σας, αλλά αρκετοί από εσάς και στην σχέση σας. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι μια βίαιη λεκτική αρχικά αντίδραση από τους άλλους, θα ειπωθούν λόγια που θα δηλητηριάσουν τις σχέσεις σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις. Προσοχή λοιπόν γιατί η γλωσσά κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, που λέει και η σοφή λαϊκή παροιμία. Ρίξτε νερό στο κρασί σας, γίνετε ποιο συγκαταβατικοί έστω και αν δεν το νιώθετε, γιατί αυτό θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση και αν το κάνετε αυτό θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από ότι περιμένατε ότι θα κερδίζατε με την επίμονη και αδιάλλακτη στάση σας. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα ανατρέξετε σε ζητήματα του παρελθόντος που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, χρήματα που σας οφείλονται από τρίτους, ή από το δημόσιο, όπως και για κληρονομικά ζητήματα. Σίγουρα υπάρχει εύνοια, αλλά καλό είναι να είστε αρκετά συγκεντρωμένοι και απόλυτα συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε αλλά και στον τρόπο με τον όποιο τα ζητάτε, γιατί το μυαλό σας ασχολείται με αλλά άσχετα θέματα. Προσοχή επίσης χρειάζεται και σε συνεργάτες ή συνεργασίες που μάλλον κρύβουν κάτι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε την τάση για ενδοσκόπηση και φιλοσοφία. Οι αποδράσεις, τα ταξίδια και η τάση να ξεφύγετε από την άσχημη καθημερινότητα θα έχουν πρωταρχικό ρόλο στις επιλογές σας και αυτή η τάση για κλεισούρα μάλλον θα σας φέρει σε δύσκολη θέση με τους δικούς σας ανθρώπους που θα εναντιωθούν με αυτήν την επιλογή σας. Επίσης χρειάζεται προσοχή στα σενάρια του νου που δεν θα είναι ευχάριστα. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με την εργασία σας, στις καθημερινές σας συναναστροφές, αλλά και σε αυτά που κουβεντιάζετε με υποτιθέμενους φίλους σας, γιατί πολλά από αυτά που λέτε και κρίνετε θα γυρίσουν εναντίον σας χωρίς να γνωρίζετε το πώς. Την υπερένταση και τα τσιτωμένα νευρά κρατήστε τα για εσάς και καταναλώστε την περίσσεια ενέργεια και πίεση που νιώθετε σε κάποιο χόμπι. 

ΖΥΓΟΣ 

Αρκετή εύνοια χαρίζει σε εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο η διέλευση του Ερμή από τον Λέοντα ,αφού είναι πολύ καλή περίοδος για επανεξέταση σχέσεων και συνεργασιών που θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα για εσάς. Καλή εποχή για επισημοποίηση σχέσεων, όπως επίσης και για σύναψη συμβολαίων αλλά και νέων συνεργασιών. Αυτό επεκτείνεται και με τους φίλους σας όπου θα είστε η ψυχή της παρέας, αλλά και σε εσάς που εργάζεστε σε μεγάλους οργανισμούς, συλλόγους και μεγάλες εταιρίες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ καλό να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, αλλά και την εξωτερική σας εικόνα που χρειάζονται μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε προ εκπλήξεως από κακή συνεννόηση όπως επίσης και να μην πραγματοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει, κυρίως επαγγελματικά, πιθανόν από κάποια ξαφνική ανατροπή. Σίγουρα με μεγάλη προσοχή μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν, αλλά ακόμα καλυτέρα να αφήσετε τα σημαντικά για αργότερα. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε και να φανείτε στην εργασία σας όπως και στην κοινωνία αλλά η περίοδος αυτή και το γενικότερο κλίμα δεν σας ευνοούν. Μην είστε ξερόλες και ξεροκέφαλοι αυτήν την περίοδο γιατί θα χάσετε πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι σχέσεις σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αν και η διάθεση σας είναι πολύ επικριτική για τους άλλους και ασχολείστε και με την παραμικρή λεπτομέρεια, η περίοδος αυτή δεν θα είναι δύσκολη για εσάς. Είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε επίσης και με τον εαυτό σας, να κάνετε εξετάσεις και να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα η να αλλάξετε την διατροφή σας. Η εικόνα σας θα είναι αρκετά συμπαθητική από τους άλλους. Αυτά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, η εικόνα σας αλλά και η επιρροή σας θα είναι λιγότερο λαμπερή. Θα δεχθείτε κριτική και όσοι από εσάς έχετε δικές σας επιχειρήσεις, να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση της όπως επίσης και στην σύναψη νέων συνεργασιών, συμβολαίων και θεμάτων που έχουν να κάνουν με την δικαιοσύνη. Οι ανατροπές και οι αναταραχές είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά σαν σκορπιοί που είστε και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη μπορείτε να τα ρυθμίσετε όλα αυτά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε αρκετή πίεση για να μπορέσετε να συνδυάσετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα με τα οικογενειακά σας. Από την μια θέλετε να πάτε διακοπές, από την άλλη η πίεση στην δουλειά είναι μεγάλη και εγκλωβίζεστε ανάμεσα στα δυο αυτά θέματα. Να είστε αρκετά διαλλακτικοί και ανοιχτόμυαλοι και έτσι θα μπορέσετε να αποσυμπιέσετε όλη αυτήν την πίεση και το άγχος και ίσως βρείτε και την χρυσή τομή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο βρίσκεστε στο στοιχειό σας και αυτό γιατί ευνοούνται τα ταξίδια και ιδιαίτερα τα μακρινά, που είναι και η αδυναμία πολλών από εσάς. Έχετε επίσης την ευκαιρία, να φλερτάρετε και να βιώσετε έναν καινούργιο έρωτα, έστω και προσωρινό. Εύνοια έχετε επίσης και σε τυχερά παιχνίδια. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο επίσης θα θελήσετε να αποδράσετε ,αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές σας γιατί, για αρκετούς από εσάς, άλλα θα έχετε στον νου και αλλιώς θα βρείτε τα πράγματα. Κάποιοι από εσάς θα έχετε αναβολές και ανατροπές ξαφνικές και αυτό θα σας εκνευρίσει αρκετά. Κοιτάτε λοιπόν με μεγάλη προσοχή τα θέματα ταξιδιού, άλλα και θέματα που έχουν να κάνουν με διαλέξεις, σεμινάρια και άλλα τέτοια παρόμοια. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί, είτε αυτό είναι μια απλή εκδρομή είτε αυτό είναι ένα μακρινό ταξίδι. Να είστε επίσης πολύ προσεκτικοί στην οδήγηση και μην βιάζεστε σε οτιδήποτε γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Συνδυασμός διακοπών στο χωριό, άλλα και διευθέτηση οικογενειακών και κληρονομικών θεμάτων θα είναι μέσα στην καθημερινότητα σας αυτήν την περίοδο. Αλλά καλό είναι να ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα και θέματα που αφορούν την πατρική οικογένεια σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, έχετε και εσείς την τάση να ξεδιαλύνετε κληρονομικά αλλά και οικονομικά θέματα, να διεκδικήσετε χρήματα αλλά και κληρονομιές και αυτό θα σας απορροφήσει όλη την ενέργεια. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να συζητήσετε με τους ενδιαφερομένους αυτά τα θέματα που σας απασχολούν, αλλά είναι πολύ αμφίβολο αν θα βρείτε λύσεις που σας εξυπηρετούν. Ίσως να βρεθείτε κάποιοι από εσάς και μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, επίσης θα επικεντρωθείτε σε οικονομικά ζητήματα με πολύ επίμονο τρόπο και επειδή τα ζητήματα δεν γίνονται με τον τρόπο που εσείς έχετε επιλέξει, θα έχετε πολλά νεύρα και θα νιώσετε μεγάλη πίεση. Δεν πρόκειται όμως να λυθούν ευνοϊκά για εσάς αυτά τα θέματα, με τσακωμούς, νεύρα και λεκτικές επιθέσεις, μιας και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χαλάσετε την υγεία σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

 Αεικίνητοι θα είστε αυτήν την περίοδο εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ο νους τρέχει με χίλια ,αλλά το ίδιο θέλει να κάνει και το σώμα σας και καλό είναι να του το επιτρέψετε μιας και το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Καλή περίοδος επίσης να πάτε κάπου με το ταίρι σας και εκεί να θελήσετε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας, η όσοι είστε ελεύθεροι να κυκλοφορήσετε πολύ αφού η ανεύρεση συντρόφου ευνοείται. Επίσης εύνοια υπάρχει σε υπογραφές συμβολαίων, αγορά μεταφορικού μέσου όπως και για εκδρομές και αποδράσεις. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο που θα κάνετε διακοπές στο χωριό με την οικογένεια θα σας πιάσει αρκετή νοσταλγία, αλλά η διάθεση που έχετε για κουβέντα που έχει να κάνει με θέματα του παρελθόντος θα σας δημιουργήσει στενοχώρια, υπερένταση και μεγάλο άγχος. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επίσης θα νιώσετε πίεση, αφού οι συζητήσεις με τους δικούς σας δεν θα είναι ευχάριστες και θα σας υπενθυμίσουν λάθη και παραλήψεις σας από το παρελθόν. Μην τσακωθείτε και μην επιτεθείτε γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Η σιγουριά και η ασφάλεια είναι μέσα στα ζητούμενα σας για εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Τα οικονομικά σας ευνοούνται εφόσον αναλάβετε πρωτοβουλίες μέσα στην εργασία σας και, αν και είναι περίοδος ανάπαυσης και διακοπών για πολλούς από εσάς, είναι μια καλή ευκαιρία να αναδειχθείτε στην εργασία σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα θελήσετε να ξεφύγετε και να ξεκουραστείτε, αλλά η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις και το επιβαρυμένο πρόγραμμα σας δεν θα σας επιτρέψουν να χαρείτε πολύ αυτό το διάστημα. Καλό είναι να μην εκδηλώσετε τα νεύρα σας και φροντίστε όλη αυτήν την συσσωρευμένη αρνητική ενεργεία να την βγάλετε με σωματική άσκηση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο χρειάζεται να βάλετε την λογική σας πάνω από το συναίσθημα, μιας και τα σενάρια που σκαρώνετε είναι σχεδόν πάντα αρνητικά. Πολλοί από εσάς που έχετε υποψίες για την σχέση σας, συνέρθετε και δείτε τα πράγματα λογικά. Να μην είστε αδιάλλακτοι και μάθετε να δέχεστε και την άλλη άποψη. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε παρεξηγήσεις και αχρείαστους χωρισμούς.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !