Έφυγε με 150.000 και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο από το X Factor


Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού και της ανάδειξης του μεγάλου νικητή


Για τελευταία φορά ήρθε το X Factor live show με παρουσιαστή την Ανδρέα Γεωργίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού το βράδυ της Κυριακής. 

Όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές στο ξεκίνημα της βραδιάς ο Ανδρέας Γεωργίου, εκείνος ή εκείνη που θα βρισκόταν στην πρώτη θέση θα κέρδιζε 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Πλάι στους πέντε φιναλίστ δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται οι μέντορες τους για αυτή την τελευταία νύχτα στο X Factor. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουινέλη, τον Χρήστο Μάστορα, την Μαρίζα Ρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο. Όλοι άλλωστε είχαν τουλάχιστον έναν παίκτη να διαγωνίζεται στον μεγάλο τελικό.

Για την κορυφή του λαμπερού μουσικού τάλεντ σόου του MEGA, του X Factor, βρέθηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Χρήστος Αδαμόπουλο ςαπό την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου καθώς και το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, όμως, το όνομα ενός μόνο έμελλε να ανακοινώσει ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου. Και αυτό ήταν… Κατερίνα Λαζαρίδου!

Αξίζει να σημειωθεί πως στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας 50.000 ευρώ, βρέθηκε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης ενώ στην τρίτη θέση η Έλενα Παναγιωτίδου.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !