Οι ξένοι ΔΕΝ μπορούν να λύσουν το δημογραφικό της Ελλάδας - Δεν είναι δίκαιο για κανέναν - Το podcast της 9-6-2022

Μετά απο 10 χρόνια σκληρών οικονομικών μέτρων, ένα τεράστιο κύμα μετανάστευσης των νέων μας, και δυο χρόνια πανδημίας, οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει τις γεννήσεις.

Ο τόπος γεμίζει νεκροταφεία αντί για μαιευτήρια, και η μόνη πρόταση που αναπτύσσεται στα διάφορα συνέδρια είναι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με εισαγόμενο πληθυσμό από την Ασία και την Αφρική!

Λες και κάτι τέτοιο είναι δίκαιο για τους εισαγόμενους νέους που άφησαν πίσω τους γυναίκες και παιδιά και γονείς παρασυρόμενοι από κυκλώματα, να τους πεις, ξέχνα τα όλα και θα μείνεις εδώ απαρνούμενος την πατρίδα σου. Τι σχέση έχουν αλήθεια οι άνθρωποι που έρχονται από τις φυλές Κίσι, Τούα, Himba, Ουζουμπούρου, Καζαμπούμπου ή από όπου άλλου έρχονται οι εξαπατημένοι όλης της γης με τους Έλληνες από την Λειβαδιά, το Μεσολόγγι, την Δράμα, το Ηράκλειο της Κρήτης τα Γιάννενα, την Λευκάδα, την Νίσυρο ή την Αμοργό κλπ; 

Είναι δίκαιο αυτό που ζητάνε από τους Έλληνες...; 

Δυστυχώς, κανείς από τους κυβερνητικούς δεν λέει ότι η ΜΟΝΗ λύση για το δημογραφικό, είναι να γεννηθούν περισσότεροι Ελληνες και όχι να… εισαχθούν πληθυσμοί άσχετοι με το έθνος, τον τόπο, τη θρησκεία, τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας.

Γιατί;

Γιατί απαιτείται άμεση στροφή στον πολιτικό χειρισμό της Ελληνικής οικογένειας την ώρα που εκείνοι ορκίζονται πολέμιοι του νατιβισμού.

Γιατί πρέπει να δοθούν γενναία οικονομικά κίνητρα στα ζευγάρια να κάνουν παιδιά, την ώρα που εκείνοι μιλάνε για γάμους των gay και υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια. Όμως αν λύνονταν τα θέματα βιοπορισμού των οικογενειών και καλλιεργούνταν κουλτούρα στους νέους να κάνουν παιδιά θα υπήρχαν ελάχιστα παιδιά από τα ελάχιστα παιδιά που γεννιούνται για να υιοθετηθούν από τον οποιονδήποτε.

Γιατί πρέπει να πριμοδοτηθούν οι γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο παιδιά. Να υπερασπίζεται το κράτος την γυναίκα που τεκνοποιεί και που σήμερα αντιμετωπίζει την εκδικητικότητα του εργοδότη της μόλις μείνει έγκυος. Το κράτος αντί να επιμείνει και να θεσπίσει μέτρα υπέρ της μητρότητας παρακολουθεί αδιάφορο τις επιχειρήσεις που δυσκολεύονται να καλύψουν τα έξοδα, και τις γυναίκες μεγάλο χαμένο, να μην επιλέγονται τελικά από τις επιχειρήσεις.

Όλα αυτά τα απλά όμως ισχύουν στην Γερμανία, στην Ολλανδία, στην Γαλλία, στην Ιταλία, σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη όπου οι ηγέτες δεν τολμούν να ξεστομίσουν φράσεις σαν αυτές που έχουν ακουστεί στην χώρα μας «περί νατιβισμού» και αντικατάστασης του πληθυσμού...



Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !