Γιώργος Μαζωνάκης: Το όνειρό του να ασχοληθεί με την υποκριτική και η ανακοίνωση για το συμβάν στα Mad VMA


O γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την ταινία που συμμετέχει και βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Καννών!


Αποκάλυψε πως σκοπεύει να βγάλει μία ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια στα μουσικά βραβεία...

Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, με αφορμή τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του στην ταινία «Ο θρόνος του Ξέρξη», όσο και στα Mad Video Music Awards.

Το απόσπασμα της συνέντευξής του στον Τάκη Ριζόπουλο προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και ο τραγουδιστής αρχικά, εξέφρασε την επιθυμία που είχε τα τελευταία χρόνια να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Με την υποκριτική ήθελα εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ασχοληθώ. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσε να μου συμβεί με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις», είπε αρχικά.

Όσο για τη βράβευση της ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Νιώθουμε ευλογημένοι που πήραμε το πρώτο βραβείο στις Κάννες».

Τέλος, αναφέρθηκε στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε δύο τράπερ στα Mad Video Music Awards.

«Σκοπεύω να βγάλω μία ανακοίνωση σχετικά με αυτό. Τη γράφω και τη συμπληρώνω κάθε μέρα, θέλω να είναι ολοκληρωμένη και χωρίς περιττά πράγματα. Σίγουρα όμως, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτό το συμβάν δεν τιμά κανέναν και πρέπει να πάρει τον δρόμο που πρέπει», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !