Mad Max στα Mad Video Music Awards 22 με συμπλοκή Snik και Light


Οι εικόνες κοινωνικής παρακμής που είδαμε χθες το βράδυ με την  άγρια συμπλοκή στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των Mad Video Awards ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Ρούλας Κορομηλά και την άρον άρον αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου.

Πρωταγωνιστές του πρωτοφανούς επεισοδίου ήταν δυο τράπερ – μαζί με τα άτομα από τις προσωπικές τους φρουρές. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί το απόλυτο χάος στην αρένα.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι τράπερ τα έκαναν όλα γυαλιά-καρφιά και χρειάστηκε αρκετή ώρα, ώστε οι άνθρωποι της εκδήλωσης να επαναφέρουν το χώρο στη φυσιολογική του κατάσταση.

Η ηρεμία κράτησε για λίγα μόνο λεπτά, αφού στη συνέχεια οι τράπερς ήρθαν ξανά στα χέρια με αποτέλεσμα τα βραβεία να διακοπούν ξανά.

Τραυματίστηκε η Κορομηλά, αποχώρησε η Έλενα Παπαρίζου

Kατά τη διάρκεια του καβγά και σύμφωνα με τη Soula Glamorous τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά. Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τη δείχνει να κάθεται σε σκαλιά και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

koromila

paparizou1
paparizou2

Η στιγμή της έντασης με Παπαρίζου

Και η Έλενα Παπαρίζου που ήταν κοντά στο σημείο δέχτηκε σπρωξίματα και έτρεξε να προστατευτεί αποχωρώντας από το σημείο.

Η στιγμή που αποχωρεί η Παπαρίζου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Papa


Την ώρα που τα βραβεία βρίσκονταν σε εξέλιξη, οι δύο τράπερς άρχισαν να καβγαδίζουν, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους παρευρισκομένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Lifo, οι τράπερς πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπούν τα βραβεία Mad. Μάλιστα, τη δεύτερη φορά ετοιμαζόταν να απονείμει βραβείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και ανεβαίνοντας στη σκηνή είπε: «Μας υπόσχεστε ότι θα κάτσουμε όλοι ήσυχα. Είναι ημέρα γιορτής».

Το κοινό δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του, γιουχάροντας τους τράπερς, ενώ κάποιο φώναζαν: «Έξω».

Τελικά, οι άνδρες της ασφάλειας επενέβησαν και απομάκρυναν του τράπερς. 

«Είναι λάθος αυτό που βλέπω», είπε ο οικοδεσπότης των Mad Video Music Awards, Θέμης Γεωργαντάς.

«Σας ευχαριστούμε πολύ πού είστε μαζί μας και σας ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Ένα μεγάλο χειροκρότημα πραγματικά για όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ. Η βραδιά συνεχίζεται ακάθεκτη με ακόμα περισσότερη ενέργεια», ανέφερε στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !