Με απευθείας πτήση συνδέθηκε το Κουβέϊτ με την Μύκονο!


Ιδού πως υποδέχθηκε την σύνδεση της Μυκόνου με το Κουβέϊτ, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς:

Σήμερα υποδεχτήκαμε μαζί με την Katerina Monogiou , βουλευτή της ΝΔ και την Tonia Andronikou, εντεταλμένη σύμβουλο Τουρισμού την πρώτη πτήση της Kuwait Airways στο νησί.


Η απόφαση της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας να πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα, Δευτέρα και Τετάρτη, στο νησί μας αποτελεί άλλη μία νέα και ισχυρή διεθνή συνεργασία και αναδεικνύει τη δυναμική της Μυκόνου, ως κορυφαίου διεθνούς τουριστικού προορισμού.

Πρόκειται για μια ουσιαστική ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές του νησιού μας,που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως η Μύκονος συνδέει δύο διαφορετικούς κόσμους, γεφυρώνει λαούς και ενώνει πολιτισμούς.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Vassilis Kikilias, αλλά και την εταιρεία Fraport Greece HQ για τη θετική τους συνεισφορά στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας.
Καθοριστική ήταν η συμβολή του Έλληνα Πρέσβη σε Κουβειτ& Μπαχρειν κ. Κ. Πιπερίγκου με τον οποίο από την πρώτη στιγμή συνεργαστήκαμε & ταξίδεψε στο νησί μας με την πρώτη πτήση !

Η δημοτική μας αρχή θα συνεχίσει με επιμονή και μεθοδικότητα την ανάληψη στοχευμένων πρωτοβουλιών με στόχο την ακόμα πιο στενή συνεργασία με διεθνείς προορισμούς.



Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !