Οριστικά εκτός Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης μετά τον ξυλοδαρμό του Τ.Καραγκούνια


Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor μετά τις αδιανόητες εικόνες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο με τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τάκη Καραγκούνια.


Ο Γιώργος Κατσαούνης ξεκίνησε να καβγαδίζει σε έντονο βαθμό με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον κι αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.

Ο Κατσαούνης αποβλήθηκε προσωρινά από το παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με το ΟPEN έχει παρθεί και η οριστική απόφαση από την παραγωγή.

Αυτή είναι η οριστική αποβολή του παίκτη από το Survivor.
Survivor: Ο καβγάς Κατσαούνη-Καραγκούνια

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του.

Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε «όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι», προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Κατσαούνης σηκώθηκε και χτύπησε τον Καραγκούνια. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους δύο άντρες, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !