Αγοράκι έπαθε σοβαρό έγκαυμα από απορρυπαντικό ρούχωνΠολλές γυναίκες και μαμάδες χρησιμοποιούν απορρυπαντικό σε ταμπλέτες στο πλυντήριο ρούχων χωρίς δεύτερη σκέψη. 


Όμως, μία 28χρονη μητέρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σε άλλες μητέρες, αφότου το αγοράκι της, τριών ετών, έπαθε σοβαρό έγκαυμα από ταμπλέτα πασίγνωστης μάρκας, καθώς δεν διαλύθηκε μέσα στο πλυντήριο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, η ταμπλέτα έλιωσε σχεδόν πάνω στην πιτζάμα του μικρού της και του προκάλεσε έγκαυμα στο εσωτερικό του αγκώνα.
Έπαθε έγκαυμα, η ταμπλέτα δεν έλιωσε

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο γιος μου έπαθε έγκαυμα από την μέσα πλευρά του αγκώνα του, καθώς η ταμπλέτα δεν διαλύθηκε μέσα στο πλυντήριο ρούχων. Αντίθετα, έλιωσε μέσα στο μανίκι της πιτζάμας του και δεν άφησε κάποιο ίχνος παρά μόνο μυρωδιά κι ένα μικρό κομματάκι πλαστικό», ανέφερε η μητέρα

« Το επόμενο πρωί το παιδί ξύπνησε με τα χημικά να έχουν κάψει το δερματάκι του. Το υλικό είχε γίνει καφέ στο σημείο από τη θερμότητα και προσπάθησα προσεκτικά να ξεκολλήσω την πιτζάμα από το χέρι του», πρόσθεσε.

Τρομοκρατημένη η μητέρα πήγε το παιδί στο τοπικό νοσοκομείο και είπε τι συνέβη. Οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο περιστατικό και περιποιήθηκαν το χέρι του 3χρονου.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !