Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το «αντίο» μετά από 7,5 χρόνια και τα «καρφιά» στο συνδρομητικό κανάλι


Παρελθόν από την Cosmote TV αποτελεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος – Η ανάρτησή του στο Instagram


Μετά από 7,5 χρόνια συνεργασίας με την Cosmote TV, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αποχωρεί από το συνδρομητικό κανάλι.

Για το τέλος της συνεργασίας του κορυφαίου αθλητικού δημοσιογράφου της χώρας και τη νέα του «στέγη» σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον με ανάρτησή του, έγινε και επίσημα γνωστό.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για την εμπειρία του στο κανάλι αυτά τα 7,5 χρόνια αλλά και τη συνεργασία του με συναδέλφους, ενώ έριξε και τα «καρφιά» του σε «αυτούς που παίρνουν υψηλά τις αποφάσεις». Ο λόγος είναι πως οι ιθύνοντες θέλησαν να τον απομακρύνουν από τη μετάδοση του τελικού του Champions League, μετά την απόφασή του να μην ανανεώσει με το κανάλι και να αλλάξει «στέγη».

«Ήταν 7,5 υπέροχα χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα, αυτά που πέρασα στη COSMOTE TV… Συνεργαστηκα με εκπληκτικούς επαγγέλματιες (πολλοί από αυτούς κάποτε ήταν σπουδαστές μου στο @kentro_athlitikou_reportaz συνεπως η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη) και φεύγω γεμάτος θετικά συναισθήματα που δεν μπορεί να αλλάξουν… 

Το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 31 Μαΐου, επέλεξα να μην το ανανεώσω και ήθελα μέχρι και την τελευταία στιγμή να κάνω πράγματα για το κανάλι… αλλά αυτοί που παίρνουν υψηλά τις αποφάσεις (αφού πρώτα μου είπαν πως με εκτιμούν πολύ που τους ενημέρωσα , έπειτα) είχαν διαφορετική αντίληψη! 

Είναι δικαίωμά τους και οφείλω να το σεβαστώ,… αλλά μέσα σε αυτά τα επτάμισι χρόνια χαίρομαι γιατί συνάντησα και συνεργάστηκα με σπουδαιους χαρακτήρες και εξαιρετικούς επαγγελματίες σε κάθε ειδικότητα; Στο master και στη ροή, στο support, στις κάμερες, μακιγιέζ, και φυσικά σκηνοθέτες… εύχομαι καλή συνέχεια γιατί ήρθα ως συνεργάτης και φεύγω σαν φίλος…. 

Οπως έλεγε ο Ευγενιος Ό Νιλ, πρέπει να θυμόμαστε πάντα πως σε αυτή τη ζωή παίζουμε απευθείας το έργο καθώς δεν υπάρχει ευκαιρία για πρόβες…», έγραψε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !