25-5-2023 - Το podcast του Θοδωρή Τσέλα για τον XFMgr και το opiniononline.eu



Ο τύπος στην Ελλάδα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε και σύμφωνα με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε!


Για να μείνουμε στα δικά μας, οι μεθοδεύσεις του ελληνικού, ειδικότερα, Τύπου οφείλουν να συνδυαστούν με το καθεστώς υποτέλειας, το οποίο κυριαρχεί στην Ελλάδα.

Έτσι εξηγείται το πως τα εγκληματικά μνημόνια, που κατέστρεψαν την Ελλάδα, μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τις υπογραφές των ελληνικών κυβερνήσεων, μετά το 2010.

Η Ελλάδα αποδέχθηκε πειθήνια τη συνέχιση των δεινών της, την πτώχευση και την καταστροφή της οικονομίας της, το αλύπητο ξεπούλημα των υπηρεσιών της κοινής ωφέλειας, ακόμη και όταν αποδείχθηκε περίτρανα ότι έχει αδικηθεί, ότι έχει θυσιαστεί άδικα, και ότι συνεπώς μπορεί να εγείρει διεκδικήσεις που δεν τις κυνήγησε ποτέ!

Η υποτέλεια ευθύνεται επίσης, για την περίπτωση πάντοτε της πατρίδας μας, όπου οι μεθοδεύσεις αποσιώπησης και αποπροσανατολισμού, σε συνδυασμό προφανώς και με έξωθεν πιέσεις, κατόρθωσαν το αδιανόητο.

Δηλαδή, το ότι επί 81 συναπτά έτη, η Ελλάδα δεν απαίτησε, τουλάχιστον με τρόπο στοιχειωδώς αποτελεσματικό, την επιστροφή των τεραστίων γερμανικών χρεών προς αυτήν, από το κατοχικό δάνειο, τις επανορθώσεις για τις ναζιστικές αγριότητες που κατέστρεψαν την οικονομία και την κοινωνία της, καθώς και την επιστροφή των αμύθητης αξίας αρχαιοτήτων, που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί.

Όντως απίστευτη η συμπεριφορά μας και ως χώρα αλλά και η συμπεριφορά μας ως ψηφοφόροι αφού με τις δικές μας ευλογίες αναδείχθηκαν οι υποτελείς κυβερνήσεις…

Αυτά και άλλα πολλά είπαμε στο σημερινό podcast στον www.XFM.gr και στο www.opiniononline.eu

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !