Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο 22χρονος ρομά που μαχαίρωσε στο στήθος την Κινέζα στο Μενίδι


Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τον 22χρονο που συνελήφθη για την αιματηρή ληστεία σε κατάστημα στο Μενίδι, με θύμα γυναίκα με καταγωγή από την Κίνα, δημοσιεύει το Newsbomb.gr.


Κάμερες ασφαλείς της περιοχής κατέγραψαν τις κινήσεις του πριν εισβάλει στο μαγαζί και τραυματίσει με μαχαίρι στο θώρακα δύο φορές το θύμα. 

Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν και οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή του στο Μενίδι. Το οπτικό υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για να ξεδιπλωθούν οι έρευνες.

Ο 22χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν και για το λόγο αυτό το όνομά του περιλαμβανόταν στη λίστα της ΕΛ.ΑΣ. με τα σεσημασμένα άτομα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η αρχική πληροφορία ότι ο δράστης είναι ανήλικος δεν επιβεβαιώθηκε από την έρευνα.

Αυτός είναι ο 22χρονος Ρομά ο οποίος μαχαίρωσε Κινέζα ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι



Η Κινέζα, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Η Κινέζα μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, αν και εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι η γυναίκα θα καταφέρει τελικά να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Οι γιατροί διαπίστωσαν δύο τραύματα στο θώρακα. Το ένα από τα δύο είναι το πιο σοβαρό. Μάλιστα, το ένα από τα δύο τραύματα είναι λίγα εκατοστά από την καρδιά της γυναίκας.

Την ώρα της επίθεσης δεν υπήρχαν μάρτυρες και έτσι οι αστυνομικοί έχουν εικόνα για το συμβάν μόνο από τα λίγα λόγια που μπόρεσε να τους πει το θύμα πριν λιποθυμήσει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αφαίρεσε μία αλυσίδα λαιμού και εξαφανίστηκε.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !