Απίστευτο περιστατικό: Άντι να θάψει τον πατέρα του έθαψε μια άγνωστη γυναίκα!


Τα σφραγισμένα φέρετρα λόγω πρωτοκόλλων COVID-19 οδήγησαν σε αυτό το ευτράπελο


Οργή και θυμό εκφράζει ο Δημήτρης Κυνηγόπουλος, κάτοικος της Κοινότητας Ανατολικού Εορδαίας, που όπως αναφέρει το kozan.gr, όχι μόνο έχασε τους δύο γονείς του σε διάστημα έξι ημερών, αλλά όπως καταγγέλλει, από λάθος τρίτων έθαψαν άλλον νεκρό αντί για τον πατέρα του.

Ο κ. Κυνηγόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook διατύπωσε τα παράπονά του για την έλλειψη ενημέρωσης, που όπως υποστηρίζει υπήρξε, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας των γονιών του.

Επίσης, αποκάλυψε ότι «στην κηδεία του πατέρα μου μας έδωσαν τη σορό μια γυναίκας την οποία έψαχναν σήμερα να κηδέψουν αλλά ήδη ήταν θαμμένη». Τελικώς σήμερα έφεραν τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία και πήραν τη γυναίκα για να την οδηγήσουν στους δικούς της ανθρώπους.

« Δεν επιθυμώ από πλευράς μου τη δίωξη κανενός. Άλλωστε ο πόνος της απώλειας των γονιών μου είναι υπεράνω όλων. Επειδή κι άλλοι άνθρωποι θα βρεθούν σε αυτή τη θέση , να χάσουν από κοβιντ κάποιο δικό τους βρείτε τρόπους να παρακάμψετε τα πρωτόκολλα, τις μπούρδες δλδ, και να είστε ήσυχοι ότι τουλάχιστον κλαίτε το δικό σας άνθρωπο», έγραψε.

 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:


«Σε διάστημα έξι ημερών έχασα και τους δύο γονείς μου. 18 /2 τον πατέρα μου και 12/2 τη μητέρα μου. Η ανάρτηση δεν έχει σκοπό likes , μνμ συμπόνιας και σχόλια κάτω από αυτή. Δυο είναι οι λόγοι που γίνεται όλο αυτό. Πρώτος λόγος είναι το θέμα της ενημέρωσης των ιατρών για την πορεία των ασθενών προς τους συγγενείς , που στην περίπτωση μας όχι απλά ήταν σχεδόν ανύπαρκτη αλλά και εντελώς λανθασμένη. Δλδ από το σε μια δυο μέρες παίρνει ο πατέρα σας εξιτήριο τελικά κατέληξε. Εντάξει σέβομαι απόλυτα το ιατρονοσηλευτικο προσωπικό και τον αγώνα που δίνει κάθε μέρα στη δύσκολη εποχή του κοβιντ. Παρακάλεσα το γιατρό που μου ανακοίνωσε το θάνατο του πατέρα μου , ένα καταπληκτικό άνθρωπο της Παθολογικής κλινικής , να προσπαθήσουν να λύσουν το θέμα της επικοινωνίας. Το δεύτερο και θλιβερό , που προκαλεί θυμό οργή και δε ξέρω τι άλλο, ήταν ότι εχθές στην κηδεία του πατέρα μου μας έδωσαν τη σορό μια γυναίκας την οποία έψαχναν σήμερα να κηδέψουν αλλά ήδη ήταν θαμμένη. Τέλος πάντων σήμερα έφεραν τον πατέρα μου στην τελευταία του κατοικία και πήραν τη γυναίκα να την οδηγήσουν στους ανθρώπους της. Δεν επιθυμώ από πλευράς μου τη δίωξη κανενός. Άλλωστε ο πόνος της απώλειας των γονιών μου είναι υπεράνω όλων. Επειδή κι άλλοι άνθρωποι θα βρεθούν σε αυτή τη θέση , να χάσουν από κοβιντ κάποιο δικό τους βρείτε τρόπους να παρακάμψετε τα πρωτόκολλα, τις μπούρδες δλδ , και να είστε ήσυχοι ότι τουλάχιστον κλαίτε το δικό σας άνθρωπο. Σας ευχαριστώ!».
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !