Αντιεμβολιαστής βγήκε θετικός, η σύζυγος του ζήτησε να φύγει από το σπίτι και εκείνος την χτύπησε


Μία απίστευτη ιστορία ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.


Γυναίκα μήνυσε το σύζυγο της μετά από ξυλοδαρμό, γιατί του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από θετικό του self test για να μην κολλήσουν εκείνη και το παιδί της.

H γυναίκα πήγε την περασμένη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και μήνυσε τον σύζυγο της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές. Όλα ξεκίνησαν όταν του ζήτησε να κάνει ένα self test, το οποίο βγήκε θετικό.

H ίδια ζήτησε από τον άντρα της να φύγει από το σπίτι μέχρι να βγει αρνητικός. Εκείνος, όμως, φέρεται να την έπιασε από τα χέρια και να την χτύπησε. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι φωνάζοντας για βοήθεια και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η ίδια σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω», ανέφερε η γυναίκα σύμφωνα με το STAR.

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

Ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και ήταν σε συνεχείς καυγάδες με τη σύζυγο εξαιτίας του μη εμβολιασμού του.

Ο δικηγόρος του 46χρονου αναφέρει πως το ζευγάρι πλέον δεν είναι μαζί και εκείνος έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !