Κώστας Κεντέρης: Η ζωή του στα Ζαγοροχώρια και το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο του


Σπάνιες εμφανίσεις κάνει πλέον ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης ενώ τα τελευταία περίπου 13 χρόνια απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή κοντά στη φύση και συγκεκριμένα στα Ζαγοροχώρια.


Ο πρωταθλητής που έκανε την Ελλάδα περήφανη, μετακόμισε στον τόπο καταγωγής της συζύγου του, Έλσας Εξάρχου η οποία είναι μια γυναίκα με μεγάλη γνώση στον ορεινό τουρισμού και τη φιλοξενία. 

Αυτό αποδείχτηκε και από το γεγονός ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα από τα πιο φημισμένα και βραβευμένα ξενοδοχεία της περιοχής, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, στο Πάπιγκο Ζαγορίου.


Το όνομα του ξενοδοχείου δεν είναι τυχαίο μιας και αποτελεί ένα κτήριο το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμα­στή ιστορία. Το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του αρχικού κτηρίου χρησιμο­ποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς και δημιούργησε ένα αληθινό στολίδι για την περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι το επιλέγουν όχι μόνο επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.


Το ξενοδοχείο μάλιστα έχει ψηφίστεί ως το Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη. Ιδιαίτερα προσεγμένα δωμάτια, σουίτες, χώροι σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα είναι μερικές μόνο από τις παροχές και όσα θα συναντήσει ο επισκέπτης. Αποτελεί δε μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για την παροχή υπηρεσιών στο χώρο των καταλυμάτων στην περιοχή.


Το ζευγάρι με τα παιδιά του μοιράζουν την καθημερινότητα τους ανάμεσα σε Γιάννενα και Ζαγοροχώρια, που είναι πλέον ο δικός τους παράδεισος. Το Πάπιγκο που είναι μια από τις βάσεις διαμονής τους είναι ένα από τα πιο τουριστικά Ζαγοροχώρια με λίγους μόνιμους κατοίκους αλλά πολλούς επισκέπτες.


Ο Κώστας Κεντέρης εκτός από την σπουδαία πορεία του στον αθλητισμό δείχνει τελικά ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και στον τομέα του τουρισμού.

Το Πάπιγκο, πάντως, δεν είναι μόνο αγαπημένο του Κώστα Κεντέρη μιας και πρόσφατα το επέλεξαν για το γάμο τους ο Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !