Ναταλία Γερμανού για Τάσο Ξιαρχό: «Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις, θέλουμε να σωπάσεις λίγο, μπορείς;»


Μετά τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες με τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μία αιχμηρή ανάρτηση εναντίον του μέσα από το Twitter.


To απόσπασμα από το βίντεο που ανήρτησε ο Τάσος Ξιαρχό, με το οποίο χλεύασε μία νεαρή κοπέλα για την στυλιστική της επιλογή, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της, έκανε το γύρο του διαδικτύου και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από celebrities και μη. 

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες, ο χορογράφος φέρεται να αγνοείται, με τον ίδιο να εμφανίζεται πως έχει κάνει χρήση χαπιών, ενώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ναταλία Γερμανού: Η ανάρτηση για τον Τάσο Ξιαρχό


Ο ίδιος έκανε πριν από λίγη ώρα μία ανάρτηση στο TikTok την οποία και κατέβασε στη συνέχεια, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως «για περίπου μια ώρα ήταν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να του πάρουν τη ζωή».

Σε συνέχεια όλων αυτών, η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μία ανάρτηση απευθυνόμενη στον χορογράφο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις. Δεν θέλουμε βία ούτε δραματικές αναρτήσεις. Θέλουμε να σωπάσεις λίγο, να καταλάβεις τι έκανες και να επανορθώνεις κάθε μέρα, σαν καλύτερος άνθρωπος. Μπορείς;».
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !