Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο, κινδύνευσα σοβαρά, εξομολογείται η Άννα Μαρία Βέλλη


«Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω από αυτή τη σχέση όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη» λέει η youtuber


Η Αννα Μαρία Βέλλη φιλοξενήθηκε στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo και μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, τόνισε ότι συνήθως τα θύματα δεν αντιλαμβάνονται γρήγορα -ή δεν θέλουν να παραδεχτούν- ότι βρίσκονται σε μία τοξική σχέση, όπως συνέβη και με την ίδια.

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις.Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω από αυτή τη σχέση όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε, θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη» εξομολογήθηκε η όμορφη youtuber και ηθοποιός.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, παρά την βίαιη συμπεριφορά του απέναντί της, τον στήριζε οικονομικά. «Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο».

«Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει, γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες. Τη στιγμή που συνέβαινε, έκανα χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα» κατέληξε.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου η youtuber έκανε story στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της έδειξαν τη συμπαράστασή τους. Παράλληλα, τονίζει ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι ενωμένες και να μιλάνε σε περίπτωση που δέχονται βία.

«1. Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Το νόημα είναι να είμαστε όλες μαζί.

2. Έχω διαβάσει τις δικές σας ιστορίες. Στεναχωριέμαι που είναι πολλές. Γι' αυτό, όμως, είναι καλό να ακουγόμαστε και αυτό με έκανε να βρω την δύναμη να μοιραστώ την δική μου εμπειρία.

3. Κατανοώ την ανάγκη των δημοσιογράφων να κάνουν τη δουλειά τους. Όμως, είπα ό,τι ήθελα και μπόρεσα να πω χθες μέσα από το ποστ μου. Ο λόγος που πήρα την απόφαση ήταν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, να περάσω το δικό μου μήνυμα μέσα από την δική μου εμπειρία.

Τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν έχω και δεν δύναμαι να πω κάτι περισσότερο.

Όταν θα νιώσω ακόμα πιο έτοιμη, θα προσπαθήσω να απαντήσω τις ερωτήσεις σας, με τις οποίες έχετε κατακλύσει τα μηνύματά μου.

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας» γράφει η youtuber.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !