Μνημόσυνο «καρμανιόλα»: Κόλλησαν κορωνοϊό 25 άτομα, ένας κατέληξε, 2 σε ΜΕΘ


Στο ίδιο μνημόσυνο προσβλήθηκαν από Covid ακόμη 24 άνθρωποι, οι δύο από τους οποίους νοσηλεύονται σε ΜΕΘ


Παλαιοημερολογίτης δικηγόρος έχασε τη ζωή του μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό, καθώς αρνούνταν πεισματικά, λόγω πεποιθήσεων, να κάνει το εμβόλιο.

Η περιπέτεια της υγείας του άτυχου άνδρα ξεκίνησε στις 31 Οκτωβρίου, όταν μολύνθηκε από τη φονική νόσο σε ένα μνημόσυνο στον Παλαιοημερολογίτικο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Οβρυάς στην Αχαΐα. Μάλιστα, στο ίδιο μνημόσυνο προσβλήθηκαν από Covid-19 ακόμη 24 άνθρωποι, οι δύο από τους οποίους νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Όπως αποκαλύπτει το flamis.gr, αρχικά στον δικηγόρο χορηγήθηκε αντιβίωση, ωστόσο, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Ο δικηγόρος ανήκε στο λεγόμενο «παλαιό ημερολόγιο» και σύμφωνα με την σύζυγό του, κάποιοι από την εκκλησία τον είχαν επηρεάσει να μην κάνει το εμβόλιο. «Δυστυχώς, δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας από τους παριστάμενους στο μνημόσυνο, βασιζόμενοι στην πεποίθηση ότι στον οίκο του Θεού ο ιός δεν μεταδίδεται. Κάτι, που αποδείχθηκε εγκληματικά λανθασμένο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η χήρα του αδικοχαμένου δικηγόρου.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !