14χρονη καταφέρνει να στήσει παγίδα στον πατέρα της που την κακοποιούσε (βίντεο)


Ανατριχιαστικό βίντεο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μια14χρονη για χρόνια ισχυριζόταν ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε ωστόσο κανείς δεν την πίστευε. 


Η νεαρή τοποθέτησε μία κάμερα κρυφά στο δωμάτιό της και οι εικόνες που κατέγραψε παραδόθηκαν στις αρχές .Το κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό στις 24 Δεκεμβρίου.

Στο βίντεο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας ο 47χρονος μπαίνει μέσα και αρχίζει να φωνάζει: «Δεν πρόκειται να δεχθώ ασέβεια στο σπίτι μου».

Στη συνέχεια, τραβά ένα μαχαίρι το οποίο στρέφει προς το μέρος του σκύλου που βρίσκεται στο δωμάτιο και λέει στην κόρη του: «Θα του βγάλω τα μάτια, θα το κάνω» και τραβά το ζώο από τα πόδια, το κεφάλι και τον λαιμό, ρίχνοντάς το τελικά στο πάτωμα.

«Θα σκοτώσω το σκυλί», ξαναλέει, με την 14χρονη να τον παρακαλά να μην το κάνει.

«Σε παρακαλώ μπαμπά, μην το κάνεις! Μπαμπά, σταμάτα!», ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια, η ανήλικη πηδά πάνω στην πλάτη του πατέρα της, εκείνος την αρπάζει από τα μαλλιά και σπρώχνει το κεφάλι της προς το κρεβάτι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφαλάρι.

Της φωνάζει «να σκάσει» και το κορίτσι φοβισμένο δεν αντιδρά. Ο πατέρας κάνει ότι φεύγει αλλά επιστρέφει και της χτυπά ξανά το κεφάλι.

Ο 47χρονος συνελήφθη στις αρχές Ιανουαρίου με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και βαριές σωματικές βλάβες αλλά και κακοποίησης ζώου.

Σημειώνεται, ότι η μητέρα της 14χρονης έχει χωρίσει με τον πατέρα της και έχει χάσει τα δικαιώματα επιμέλειας της κόρης της.

Η ίδια την χαρακτήρισε «ήρωα» και έκανε λόγο για «ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι».

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !