H Κατερίνα Μπακέα μιλάει στον HeartPlus και στον Θοδωρή Τσέλα για το νέο της τραγούδι και επίσης λέει πως: "Το μεγαλύτερο σοκ της ανθρωπότητας ήταν που διαπίστωσε πως κανείς δεν είναι αθάνατος"

Μια όμορφη κουβέντα κάναμε με την Κατερίνα Μπακέα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίττλο "Δεν μου ανήκεις, δεν σου ανήκω" σε στίχους της Ναταλί, και μουσική του Νίκου Τερζή. 

Η κουβέντα είχε τα πάντα. Μιλήσαμε για τα όνειρα της, για τις προσδοκίες αλλά και τις απογοητεύσεις της όλα τα χρόνια που υπηρετεί το τραγούδι, είτε με Ελληνικό στίχο, είτε με ξένο. 

Η Κατερίνα συγκεντρώνει στο πρόσωπό της πολλά και διαφορετικά ταλέντα, μιας και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, την ηθοποιία, το χορό, το ραδιόφωνο και τη διαφήμιση. 


Στο χώρο του τραγουδιού αν και στα πρώτα της βήματα ακόμα, μετρά συνεργασίες επί σκηνής με πολλά σημαντικά ονόματα.





Ένας άνθρωπος πολιτικοποιημένος, που πιστεύει στον Θεό και στις διαχρονικές Ελληνικές αξίες, ένας θετικός άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες και βαθύτατους προβληματισμούς.

Ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε σύντομα, ώστε να μπορέσουμε μέσα από νέες διαφωνίες και συμφωνίες να γνωρίσουμε περισσότερο την Κατερίνα Μπακέα. 

Το τραγούδι της Κατερίνας Μπακέα κυκλοφορεί από την  Spicy Orange, ένα από τα 4 χρωματιστά μουσικά labels, που διευθύνει ο συνθέτης των επιτυχιών Νίκος Τερζής.

To ατμοσφαιρικό music video σκηνοθέτησε ο Spiros Filaktos.

Ακούστε το podcast με την συνέντευξη και ανακαλύψτε τον τρόπο που σκέφτεται ένας νέος άνθρωπος που σέβεται τους συνεργάτες της, παλαιούς και νεότερους. 

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !