Αποκλειστική συνέντευξη και αποκαλύψεις από τον Σπύρο Πανόπουλο για το CHAOS

 

Στα 96 εκατ. ευρώ θα φτάσει η επένδυση για κατασκευή οχημάτων στην Ελλάδα. Τα 12.5 εκατ. θα φτάνει η τιμή του CHAOS στην κορυφαία του έκδοση. 


Εργοστάσιο 38.000 τ.μ. και πολλά άλλα….

Την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου ο Σπύρος Πανόπουλος ετοιμάζεται για αποκαλύψεις. Ο ίδιος έχει ανακοινώνει πως θα δείξει το ελληνικό υπεραυτοκίνητο με την ονομασία CHAOS. Συγκεκριμένα θα δείξει σε μορφή φωτογραφιών και video το CHAOS αλλά και άλλα οχήματα που αρκετοί δεν έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα. Συγκεκριμένα ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης και ένα σπορ όχημα υδρογόνου.

Λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη, συναντήσαμε τον Σπύρο Πανόπουλο στο γραφείο του. Μιλήσαμε μαζί του και μας αποκάλυψε πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video παρακάτω.

Αρχικά η συζήτηση ξεκίνησε «γιατί τώρα η αποκάλυψη;». Ο ίδιος απάντησε πως είχε σκοπό να το παρουσιάσει στο δρόμο αλλά ένα ξένο Μέσο μπήκε στο γραφείο πατεντών, τράβηξε πληροφορίες και τις δημοσιοποίησε. Από το να παρουσιαστεί σε μορφή πατέντας πήρε την απόφαση να το δείξει κανονικά. Εσωτερικά, εξωτερικά αλλά και να δώσει όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο.


Εργοστάσιο 38.000 τ.μ.Σχετικά με την τιμή του CHAOS θα υπάρχει σε δύο εκδόσεις. Μία των 5.5 και μία δεύτερ των 12.5 εκατομμυρίων ευρώ. Το χρώμα του πρωτοτύπου θα είναι γκρι και αυτό διότι, σύμφωνα με τον Σπύρο Πανόπουλο διακρίνονται καλύτερα οι καμπύλες.

Σε ερώτηση σχετικά με την Κυβέρνηση που ξέρουμε ότι δεν στηρίζει τέτοιες προσπάθειες βάζοντας πολλές φορές γραφειοκρατικές… τρικλοποδιές τόνισε: «Είχα μεγάλη υποστήριξη η από την Κυβέρνηση. Με βοήθησαν πάρα πολύ και ανταποδίδω με το να δείξουν οι ίδιοι το αυτοκίνητο. Είναι πιο τιμητικό να το δούνε Έλληνες παρά το πας σε μία έκθεση στο εξωτερικό».

Αναφορικά με το εργοστάσιο που ετοιμάζει: «Ετοιμάζουμε ένα χώρο μεγάλο, 108 στρέμματα το οικόπεδο και 38.000 τ.μ. στεγασμένα. Έχουμε τρία υπόστεγα. Το ένα θα είναι για τα υπεραυτοκίνητα. Το άλλο θα φορά την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο. Το τρίτο θα έχει σχέση με τα αμυντικά θέματα». Όσον αφορά το κόστος της επένδυσης: «Η επένδυση είναι 96 εκατομμύρια ευρώ».


Ρεκόρ και πρωτιές

Στη συνέχεια μιλάει, για το ρεκόρ τελικής ταχύτητας και πού θα γίνει, για την εκπομπή Top Gear αλλά και για το ρεκόρ που θέλει στο 0-402.

Από εκεί και πέρα αναφέρεται στην ομάδα που σήμερα αποτελείται από 22 άτομα. Στόχος είναι να προσλάβει για αρχή 120 άτομα και σχεδόν 300 τα οποία θα επανδρώσουν όλη η ομάδα που θα εργάζεται στο εργοστάσιο.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα Spyros Panopoulos.com

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του Σπύρου Πανόπουλου στο Newsauto.gr


Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !