Αντώνης Τσαπατάκης: Το απίστευτο βίντεο του Παραολυμπιονίκη - Δίνει «μάχη» για να μπει στο αμάξι του


Αντώνης Τσαπατάκης: Το βίντεο που ανέβασε κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει -για άλλη μια φορά- την έλλειψη συνείδησης και παιδείας που έχουν κάποιοι άνθρωπο.


Οργισμένη ανάρτηση από τον Αντώνη Τσαπατάκη, καθώς για άλλη μια φορά έγινε και γίναμε στο ίδιο έργο θεατές.

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να δίνει «μάχη» για να μπει στο αυτοκίνητο του από το αναπηρικό καροτσάκι. Και γιατί συνέβη αυτό; Γιατί -για άλλη μια φορά- κάποιος ασυνείδητος οδηγός δεν υπολόγισε κανέναν και τίποτα.


Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο:

«Δικαίωμα στην ζωή, έχουμε όλοι! Άλλη μια φορά που διαπίστωσα ότι κάποιοι στερούν αυτό το δικαίωμα από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης ή ζωής ( όπως αναφέρομαι αντί για τον όρο ανάπηροι ή ΑΜΕΑ) και αποφασίζουν για το αν θα ζήσουν.

Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η "α-παιδεία" όλων εκείνων…Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!Για την ιστορία, είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου σε θέση στάθμευσης για ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου διπλο-πάρκαρε.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην μπορώ να ανοίξω όσο χρειάζεται την πόρτα για να μπω και να βάλω το καρότσι μέσα. Τα κατάφερα όμως, όπως κάθε φορά! Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;…», αναφέρει ο Παραολυμπιονίκης.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !