Πυροβολισμοί στις φυλακές Τρίπολης: Τρομοκρατημένοι Φιλιππίδης και Λιγνάδης κρύφτηκαν στο κελί τους


Πυροβολισμοί στις φυλακές Τρίπολης: Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για το “Πρωινό”, πανικός προκλήθηκε στις φυλακές Τρίπολης λίγο πριν τη λήξη του προαυλισμού των κρατουμένων, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Πυροβολισμοί στις φυλακές Τρίπολης: Όσα είπε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό


Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό” το πρωί της Τετάρτης.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Το σίγουρο είναι ότι προκλήθηκε πανικός στις φυλακές της Τρίπολης. Το περιστατικό ήταν πάρα πολύ σοβαρό. Έπεσαν πυροβολισμοί. Έγινε προχθές, τη Δευτέρα, λίγο πριν τη λήξη του προαυλισμού. Εννοείται πως και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης άκουσαν τους πυροβολισμούς από τους εξωτερικούς φρουρούς, στην προσπάθεια τους να σταματήσουν έναν 27χρονο Αφγανό, ο οποίος ήταν στην πτέρυγα Covid, βγήκε έξω, ανέβηκε στον μαντρότοιχο των μαγειρείων και από εκεί σε μια παλιά ταράτσα των φυλακών».

Με το που ήχησε ο συναγερμός, οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στα κελιά τους για να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός τους. Ανάμεσα τους, και οι Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο πρόεδρος των εξωτερικών φρουρών, Γιώργος Κωστίκας μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στις φυλακές Τρίπολης. Όπως τόνισε, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκονταν στο εσωτερικό της φυλακής όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί και μπήκαν αμέσως στα κελιά τους.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !