Σέρρες: Ασφαλτόστρωση αλά ελληνικά – Δείτε πως έγινε δρόμος που είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα


Μια ασφαλτόστρωση γεμάτη παρατράγουδα στις Σέρρες. Τα συνεργεία ξεκίνησαν να δουλεύουν σε ένα δρόμο, που ήταν γεμάτος παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Δείτε το τελικό αποτέλεσμα…


Οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλη των Σερρών είναι γεγονός εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο δήμος προχώρησε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα, για να βελτιώσει τους δρόμους. 

Παρακάτω όμως βλέπουμε μια… ιδιαίτερη ασφαλτόστρωση, που πάντως δεν παρατηρείται για πρώτη φορά στη χώρα.

Οι νέες εικόνες έρχονται από την οδό Σιδηροκάστρου, στο κέντρο των Σερρών. Στη μία πλευρά του δρόμου έχει πέσει άσφαλτος κανονικά και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Η άλλη πλευρά όμως είχε οχήματα παρκαρισμένα και η ασφαλτόστρωση έγινε όπου μπορούσε, δηλαδή μέχρι τα αυτοκίνητα!

Μισή δουλειά δηλαδή. Τι κι αν υπάρχει σχετικό έγγραφο και κορδέλες που παρακαλούν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να μην παρκάρουν; Όλα έγιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα που βόλευε τον καθένα. Ο δήμος πάντως έχει ενημερωθεί για αυτό το παράδοξο και εντός της ημέρας αναμένεται η σχετική απόφαση για το πώς θα προχωρήσουν από δω και πέρα οι εργασίες.

Σημειώνεται ότι το 2016 είχαν παρατηρηθεί ανάλογες εικόνες τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και τη σχολή “Ευκλείδης”. 

Δείτε το βίντεο του epiloges.tv, με τις εικόνες από τις Σέρρες…

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !