Στο εδώλιο 22χρονος Βολιώτης που σάπισε στο ξύλο τον πατέρα του επειδή του έκλεισε την τηλεόραση!


Άφωνους ακόμη και τους έμπειρους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, άφησε με την αποτρόπαια πράξη του, ένας 22χρονος νεαρός, ο οποίος δεν δίστασε να σαπίσει στο ξύλο τον πατέρα του, επειδή του έκλεισε την τηλεόραση.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν ο πατέρας του νεαρού του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση δύο φορές, ο 20χρονος τότε δεν τον άκουσε, ο πατέρας του πήρε το τηλεκοντρόλ και έκλεισε την τηλεόραση, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τον χτυπήσει με γροθιά στη μύτη, προκαλώντας του μώλωπες και εκδορές, ενώ του έσκισε το χέρι.


Μάλιστα ο νεαρός, που έκανε πολεμικές τέχνες, έστειλε τον πατέρα του απειλητικό μήνυμα, ότι κινδύνευε η ζωή του. Ο γιος κατά την απολογία του φάνηκε ότι το μετάνιωσε και ζήτησε συγνώμη από τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον μικρότερο αδελφό του.

Ωστόσο, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή, καθώς τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βλάβη σε βάρος του πατέρα του, τελεσθείσα μπροστά στον ανήλικο αδελφό του, αναγνωρίζοντάς του τα ελαφρυντικά της μετεφηβικής ηλικίας και της ανάρμοστης συμπεριφοράς του εγκαλούντα.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !