Βασίλης Αβραμίκας: Όριο του μεγάλου αθλητή του Para Taekwondo o ουρανός...


Μεθοδικός, ήρεμος, χαλαρός και πάνω απ' όλα αγωνιστής της ζωής, ο Βασίλης Αβραμίκας δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε τόσο... 

Σε μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο παγκόσμια, την KUO2021, ο Έλληνας αθλητής του ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, παρά το ότι ένα πρόβλημα τραυματισμού τον εμπόδισε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα, κατάφερε να φέρει την Ελλάδα και το Ελληνικό Para Taekwondo στην 2η θέση. 

Προπονητής του ο GM Παναγιώτης Παλαιολόγου και προπονήτρια Para Taekwondo, και μέλος της επιτροπής ParaTaekwondo της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, Κυριακή Χατζογιαννακη. 


Συγχαρητήρια στο αθλητή απέστειλαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτυωσης στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, ο Ολυμπιονίκης του ταεκβοντο Μιχάλης Μουρούτσος, δεκάδες προπονητές και αθλητές του ταεκβοντο, στελέχη του Δήμου Αχαρνών και εκατοντάδες πολίτες και φίλοι του αθλητή.

Από ότι φαίνεται, η πορεία προς την κορυφή για τον Βασίλη Αβραμίκα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για καιρό ακόμη με τον αθλητή να κερδίζει μεγάλες και μεγαλύτερες διοργανώσεις, εμπνέοντας με τον προσωπικό του αγώνα πολλά άλλα παδιά, συμβάλλοντας με το παραπάνω ώστε το ParaTaekwondo να αποκτήσει την αίγλη που του αξίζει...

Μπράβο Βασίλη! 
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !