Μίνι lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χαλκιδική και Κιλκίς από το πρωί της ΠαρασκευήςΣε όλη τη βόρεια Ελλάδα ασκείται μεγάλη πίεση στο σύστημα Υγείας και οι λοιμωξιολόγοι ζητούν μέτρα για να μην επαναληφθούν και φέτος οι συνθήκες του περασμένου Νοεμβρίου

Στο «κόκκινο» επιδημιολογικό επίπεδο μπαίνει η Θεσσαλονίκη με εισήγηση της επιτροπής των ειδικών λοιμωξιολόγων, η οποία συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, καθώς έχει παρατηρηθεί μεγάλη διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κόκκινο επίπεδο εντάσσονται οι Π.Ε. Λάρισας, Π.Ε. Χαλκιδικής, Π.Ε. Κιλκίς και Π.Ε. Θεσσαλονίκης, όπου παραμένουν και οι Π.Ε. Καστοριάς, Π.Ε. Δράμας, Π.Ε. Ημαθίας, Π.Ε. Ξάνθης, Π.Ε. Πιερίας, Π.Ε. Πέλλας και Π.Ε. Καβάλας. Παράλληλα, σε πορτοκαλί επίπεδο πέφτει η Π.Ε. Αργολίδας.

Στις περιοχές που μπαίνουν σε mini lockdown ισχύουν τα παρακάτω μέτρα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα μέτρα θα ισχύουν από τις 6:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι σε όλη τη βόρεια Ελλάδα ασκείται μεγάλη πίεση στο σύστημα Υγείας και οι λοιμωξιολόγοι ζητούν μέτρα για να μην επαναληφθούν και φέτος οι συνθήκες του περασμένου Νοεμβρίου, όπου στη Θεσσαλονίκη οι ΜΕΘ είχαν γεμίσει.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !