Νεκρός ο Άρης από το «Παρά Πέντε» - Θλίψη για τον χαμό του πρωταγωνιστή


Θλίψη επικράτησε στον καλλιτεχνικό χώρο με το θάνατο ηθοποιού του «Παρά Πέντε», του οποίου η παρουσία ήταν καθοριστική στην εξέλιξη της σειράς, έχοντας αγαπηθεί από το κοινό στο διάστημα συμμετοχής του, όπως κι ένας ακόμη συνάδελφός του που έφυγε από τη ζωή.


Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν, ότι τέσσερις ηθοποιοί που συμμετείχαν στη σειρά του Mega, έχουν φύγει από τη ζωή. Ο πιο γνωστός θάνατος, που σίγουρα θυμάστε, είναι εκείνος της Ειρήνης Κουμαριανού, η οποία πέθανε το 2013. Θυμάστε, όμως, ποιος... κοντινός της άνθρωπος της σειράς για μικρό διάστημα, έχασε επίσης τη ζωή του;

Παρά Πέντε: Θρήνος για το θάνατο ηθοποιού της σειράς


Ο λόγος γίνεται για τον Βαγγέλη Πλοιό, ο οποίος πέθανε το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020! O ηθοποιός είχε παίξει στην σειρά του Mega «Παρά Πέντε» και έκανε τον πατέρα ενός από τους δολοφόνους, που είχε κλειστεί στο γηροκομείο. Ο Βαγγέλης Πλοιός ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Ρία Δελούτση.Γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής. Σπούδασε κλασσικό μπαλέτο στη σχολή της Έλλης Ζουρούδη. Το 1953 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή του Θεάτρου «Ρεξ» σε χορόδραμα της Έλλης Ζουρούδη. Διδάχτηκε υποκριτική από το Δημήτρη Ροντήρη και μαθήματα φωνητικής και σολφέζ από τον Ζοζέφ Ριτσιάρδη. Το 1956 απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως εξαιρετικό ταλέντο και άρχισε τη θεατρική του καριέρα.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !