Μπρους Ντίκινσον: Μην ξεγελιέστε, ο κορονοϊός είναι πολλά περισσότερα από μια απλή γρίπη


Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, νόσησε από κορονοϊό, ανάρρωσε και συμβουλεύει όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί για να προστατευτεί από τη νόσο.

 

Προσκεκλημένος σε εκπομπή του Sirius XM, ο Ντίκινσον είπε ότι χρειάστηκε να περάσουν δέκα ημέρες για να ξεπεράσει τον ιό και μια επιπλέον εβδομάδα για να ανακτήσει την όσφρησή του. 

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίων τον Μάιο και προέτρεψε και άλλους να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να αποφύγουν σοβαρές επιπλοκές και νοσηλεία.

«Είναι κάτι περισσότερο από γρίπη» είπε ο Μπρους Ντίκινσον. «Θα συνιστούσα πραγματικά προσοχή στους ανθρώπους που λένε: “Ω, είναι απλά γρίπη”. Όχι, δεν είναι. Και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν εμβολιαστεί -όχι επειδή δεν ήθελαν να το κάνουν, αλλά ήταν πολύ νέοι για να το κάνουν αρχικά. Ξέρετε, άτομα 22, 23, 24 ετών που δεν μπόρεσαν να σηκωθούν από το κρεβάτι για έξι έως οκτώ εβδομάδες μετά από αυτό -ήταν πραγματικά άρρωστοι, για πολύ καιρό. Δεν είναι στο νοσοκομείο, αλλά η ζωή τους έχει πραγματικά αλλάξει» ανέφερε.

«Οι άνθρωποι μιλούν για μακροχρόνια COVID που προκαλεί διαβήτη, προκαλεί προβλήματα στον εγκέφαλό σας, ακόμη και - τολμώ να το πω - στυτική δυσλειτουργία. Ορίστε. Δεν σας το είπαν αυτό, όταν σας είπαν να πάτε να εμβολιαστείτε», τόνισε ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !