Ευρωκοινοβούλιο: Η φον ντερ Λάιεν μιλούσε και δύο επίτροποι… έπλεκαν!

Μοναδικές εικόνες καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας της πρόεδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο ευρωκοινοβούλιο καθώς δύο επίτροποι της ΕΕ εντοπίστηκαν να… πλέκουν!

Μια από τις σημαντικότερες ομιλίες της εκφώνησε σήμερα, Τετάρτη, στο ευρωκοινοβούλιο η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς τα όσα αναφέρει ο εκάστοτε επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην «Κατάσταση της Ένωσης» αποτελούν τον απολογισμό και την προαναγγελία των επόμενων κινήσεων της ΕΕ σε διάφορα μέτωπα όπως π.χ. για φέτος η πανδημία ή το μεταναστευτικό.

Την ώρα, όμως, που η κυρία φον ντερ Λάιεν εκφωνούσε αυτή την τόσο σημαντική ομιλία, δύο γυναίκες επίτροποι εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν από τον τηλεοπτικό φακό να… πλέκουν.

Πρόκειται για την επίτροπο Ανταγωνισμού Μαργκρέτε Βεστάγκερ από τη Δανία και την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και αρμόδια για το μεταναστευτικό Ίλβα Γιόχανσον από τη Σουηδία.

Η Ίλβα Γιόχανσον, πάντως, είναι γνωστή για την αγάπη της στο πλέξιμο καθώς στο παρελθόν έχει αναρτήσει βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter στο οποίο παρουσίαζε τις μάλλινες κάλτσες που είχε πλέξει για τους υπουργούς της τότε κυβέρνησής της Σουηδίας.

Newsbomb.gr

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !