«Καμπανάκι» από την Άση Μπήλιου: Κίνδυνος για αυτό το ζώδιο μέσα στο Σεπτέμβριο


«Καμπανάκι» χτυπά η Άση Μπήλιου για το Σεπτέμβριο, με τη γνωστή αστρολόγο να κάνει τις προβλέψεις της για το μήνα, που μόλις ξεκίνησε.

Η ίδια αναφέρθηκε μέσω του asibiliou.gr στο τι θα βιώσει κάθε ζώδιο, επικεντρώνοντας την προσοχή σε ένα, το οποίο θα έχει λίγο πιο δύσκολες μέρες, με τον Κώστα Λεφάκη επίσης να προειδοποιεί.

Κριός


Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς, της παραγωγικότητας, της καθημερινότητας σας, αλλά και της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Βλέπετε η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 ενεργοποιεί ακριβώς αυτούς τους τομείς στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, ενθαρρύνοντας σας να κάνετε προτεραιότητα την υγεία σας, προχωρώντας ίσως σε έναν προληπτικό έλεγχο αν δεν το έχετε ήδη κάνει και γενικώς να ενδιαφερθείτε για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τους δείκτες της υγείας σας, αλλά και τη φόρμα σας. Ακόμη, η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια σχετική με την εργασία σας ευκαιρία, που μπορεί να αναβαθμίσει και τα οικονομικά σας. Να έχετε λοιπόν τεντωμένες κεραίες κι αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, να κινητοποιηθείτε πιο έντονα με αυτή τη Νέα Σελήνη. Αν μη τι άλλο μπορεί να καταφέρετε πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο αυτό το διάστημα. Στις 10/7 η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό, ένα ζώδιο που συνδέεται πάλι με τον τομέα των οικονομικών, αλλά και της ερωτικής σας ζωής. Μάλιστα, έχει να κάνει με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις αθέατες πλευρές των σχέσεων. Στις 14/9 ο κυβερνήτης σας Άρης προχωρά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δίνοντας προβάδισμα στις προτεραιότητες σας στις σημαντικές σας σχέσεις με τους άλλους. Με αυτή τη θέση οι ενθουσιασμοί και το πάθος εύκολα μετατρέπονται σε ένταση και διαμάχες, γι’ αυτό μην είστε παρορμητικοί και θερμοκέφαλοι στις αποφάσεις σας, είτε πρόκειται για ερωτικές είτε για επαγγελματικές σχέσεις. Γενικότερα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες και εξαιτίας του Ερμή στον Ζυγό θα σας απασχολήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα -που θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία- μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν επιλύθηκαν. Δεν είναι απίθανο να έχετε την επιστροφή ενός πρώην συντρόφου, φίλου ή και συνεργάτη, ώστε ή να κλείσετε εντελώς τη σχέση αυτή ή να δείτε αν μπορείτε να της ξαναδώσετε ζωή. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 σάς καλεί να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν, να πετάξετε από πάνω σας περιττά φορτία, κακές συνήθειες και να βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς να υπάρχει μια μυστική ή παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά ή επαφές που κάνετε μυστικά. Για κάποιους από σας, και κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας δραστηριότητας.

Ταύρος


Μπορεί τυπικά και μόνο το καλοκαίρι να τελειώνει, αλλά κι ο Σεπτέμβριος στο ξεκίνημα του έχει χάρη και χαρές να σας δώσει. Στις 7 Σεπτεμβρίου έρχεται μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη για το ζώδιο σας, που πραγματοποιείται μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, ενθαρρύνοντας σας να διασκεδάσετε, να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ερωτευθείτε ή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, να έχετε ευχάριστα νέα σε θέματα παιδιών ή μιας εγκυμοσύνης, αλλά να ξεκινήσετε ίσως και κάτι καινούριο σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας φέρει επιτυχία. Οι ερωτικές σχέσεις, και γενικότερα οι σχέσεις, είναι προτεραιότητα του Σεπτεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη περνά στις 10/9 στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Η πορεία της αυτή θα βοηθήσει να συνδεθείτε ακόμη πιο στενά με τον σύντροφο, τους φίλους, τους συνεργάτες, αλλά και να δείτε ξεκάθαρα ποιος πραγματικά σας συμπαθεί ή σας αγαπά και χαίρεται την όποια σχέση μαζί σας. Δεν είναι απίθανο ακόμη να προχωρήσετε και σε μια επισημοποίηση σχέσης, συμβίωση ή να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία. Σε όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αυτό που θα σας απασχολεί περισσότερο θα είναι τα επαγγελματικά σας, καθώς τόσο ο Ερμής σε όλη τη διάρκεια του μήνα όσο και ο Άρης μετά τις 14/9 θα πάρουν θέση στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει εντατικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, ένα πιεστικό κι απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά κι ότι οι δικές σας φιλοδοξίες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, διότι θα θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπερβάλετε και δεν φροντίζετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Επειδή με τον Άρη στον Ζυγό η υγεία σας θα είναι κάπως πιο εύθραυστη, καλό είναι να ξεκουράζεστε, να τρέφεστε σωστά και να παίρνετε τις βιταμίνες που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας. Δουλειά κι υγεία μπορεί να επηρεαστούν δυσαρμονικά στο τέλος του μήνα από την ανάδρομη πορεία του Ερμή μετά τις 26/9.

Δίδυμοι


Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και σας ζητά να είστε κι εσείς πιο χαλαροί στην καθημερινότητα σας, να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να βιάζεστε και σας ενθαρρύνει να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τον ίδιο σας τον εαυτό και τις ανάγκες σας, να περάσετε χρόνο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με το σπίτι διακοσμώντας το ή κάνοντας αλλαγές για να το ομορφύνετε. Ακόμη, να δώσετε ενέργεια και προσοχή σε νέα ξεκινήματα. Όλο αυτό είναι απόρροια της επιρροής της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου. Με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και η ανάγκη μιας μετακόμισης ή της προσαρμογής σας σε νέα περιβάλλοντα σπιτιού ή δουλειάς. Μέχρι τις 10/9 η Αφροδίτη από τον Ζυγό είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για την προσωπική σας ζωή κι ακόμη κι όταν περάσει στον Σκορπιό αμέσως μετά τα ερωτικά σας δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν. Βλέπετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον ίδιο τομέα θα βρίσκεται ο Ερμής και από τις 14/9 κι έπειτα κι ο Άρης. Βέβαια, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα κι ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, ενδέχεται να προκύψουν κάποια παρατράγουδα σε αυτό τον τομέα. Μπορεί να έχετε κάποια επιστροφή ενός-μιας μετανιωμένου-ης πρώην ή ακόμη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση στα συναισθήματα. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα δώσει έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις κι αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει και κάποιο φλερτ στον χώρο εργασίας. Η Αφροδίτη αυτή έχει μια πιο πρακτική προσέγγιση και στον τομέα του έρωτα. Έρωτας δεν είναι μόνο το ρομάντζο, αλλά κι αυτά που προσφέρουμε στον σύντροφό μας κι εκείνος σε μας, διότι πολύ απλά νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 κάνει προτεραιότητα την καριέρα, αυξάνει τις φιλοδοξίες σας και σας οδηγεί σε απαραίτητες αλλαγές. Η είσοδος του Ήλιου το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου στον Ζυγό κι η φθινοπωρινή ισημερία ενεργοποιεί τη δημιουργική σας πλευρά και ενισχύει την αυτοέκφρασή σας.

Καρκίνος


Ο Σεπτέμβριος δίνει έμφαση στην επικοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος του, καθώς ξεκινά με τη δυναμική Νέα Σελήνη στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό το νέο φεγγάρι σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τα νέα σας σχέδια είτε αφορούν σπουδές, μετεκπαίδευση, σεμινάρια, το να γράψετε ένα βιβλίο, να φτιάξετε τη δική σας σελίδα στο διαδίκτυο, να αποκτήσετε νέες ικανότητες, να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα επαγγελματικά. Δεν έχει σημασία πού θα αποφασίσετε ο καθένας από σας να δώσει την προσοχή και την ενέργεια του, σημασία έχει να θέσετε ένα νέο στόχο και να κάνετε το παν για να τον επιτύχετε. Σημαντικός σε όλη τη διάρκεια του μήνα είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Θέση στον ίδιο τομέα θα λάβει κι ο Άρης στις 14/9, περιπλέκοντας κάπως τα πράγματα. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες με τα μέλη της οικογένειας σας ή κάποια προβλήματα σε θέματα σπιτιού ως ακίνητο. Βλέπετε μετά τις 26/9 ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και μπορεί να υπάρχουν θέματα που διαταράσσουν την οικογενειακή σας ηρεμία και γαλήνη. Κάποιοι από σας θα δουλέψετε λίγο πιο μοναχικά αυτό τον μήνα, προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Σε αυτό συνηγορεί και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας. Για άλλους μπορεί το νέο ξεκίνημα να απορροφά όλη την ενέργεια σας, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας κι έτσι μπορεί να αποφεύγετε τις πολλές κοινωνικές επαφές. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μετά τις 10/9 είναι ευνοϊκή για να φλερτάρετε, να κάνετε αισθητή την παρουσία σας αν κάνετε μια δουλειά που αφορά τη σόουμπιζ, να αναθερμάνετε την ερωτική σας σχέση. Η Πανσέληνος, μια μέρα πριν τη φθινοπωρινή ισημερία, ανοίγει την όρεξη σας για περιπέτειες, για νέους ορίζοντες, για ταξίδια, ενώ μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας ή τις ικανότητες σας, πιθανώς και σε σχέση με το εξωτερικό.

Λέων


Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που φέρνει τις πρακτικές έννοιες στο προσκήνιο, τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών. Σε αυτό συνηγορεί και η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου στην Παρθένο, το ζώδιο που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Η θετική αυτή Νέα Σελήνη, που ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών, σχηματίζει μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Ουρανό, που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Έτσι, εδώ τα χρήματα και τα αποκτήματα συνδέονται με τον τομέα των επαγγελματικών. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς είναι μια τυχερή Νέα Σελήνη για να βρείτε κάτι δυνατό, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στις 10/9 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Χάνει κάτι από την ελαφράδα και την ευελιξία της ειδικά στις σχέσεις και αναζητά περισσότερη ασφάλεια, αλλά και αποκλειστικότητα σε ερωτικό επίπεδο. Αν έχετε μια ικανοποιητική κατάσταση στη ζωή σας είναι μια θετική περίοδος αν θέλετε να κάνετε πλάνα συμβίωσης. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης της επικοινωνίας, θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό διευκολύνοντας τις επαφές σας, τις δοσοληψίες, τις αγοραπωλησίες, τις συμφωνίες και τη σύναψη συνεργασιών. Όμως, βιαστείτε αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική αγορά ή να υπογράψετε μια συμφωνία, διότι στο τέλος του μήνα (μετά τις 26/9) ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας καθυστερήσεις, αναβολές ή και ματαιώσεις. Στις 14/9 ο Άρης προχωρά στον Ζυγό μέσα στον τομέα της επικοινωνίας επίσης, κάνοντας σας λίγο πιο επιθετικούς και φιλόδοξους στην προσέγγιση σας απέναντι στους άλλους. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η ισχυρογνωμοσύνη, αλλά και να μη βιάζεστε όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Διπλή προσοχή στα παραπάνω θέματα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 ωθεί την προσοχή σας στα οικονομικά, όχι όμως αναφορικά με τον μισθό σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα που διαχειρίζεστε ή συνδιαχειρίζεστε με άλλους.

Παρθένος


Η Νέα Σελήνη στις 7/9 στο ζώδιο σας κάνει πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και τα όνειρα σας. Όταν μια Νέα Σελήνη και μάλιστα τόσο ευνοϊκή, αφού η κύρια όψη της είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό, συμβαίνει στην περίοδο των γενεθλίων μας, όπως σε σας τώρα, η επιρροή διατηρείται σε όλη τη γενέθλια χρονιά. Πάντως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσετε τους νέους σας στόχους, να γράψετε τι θα θέλατε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας του 2022 και συχνά πυκνά να ξαναδιαβάζετε αυτή τη λίστα, για να σας υπενθυμίζει προς τα πού πρέπει να κατευθύνετε την ενέργεια σας. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε με την ενέργεια μιας τόσο δυναμικής Σελήνης, που συνοδεύεται κι από το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο σας προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να έχετε τεράστια εύνοια αυτές τις μέρες που περιβάλλουν τη Νέα Σελήνη. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Ζυγό μέσα στον τομέα των οικονομικών κι αυτό σημαίνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν δεόντως και μάλιστα μπορεί να έχετε αύξηση των κερδών σας αυτό το διάστημα. Όταν περάσει κι ο Άρης στον Ζυγό στις 14/9, από τη μια θα νιώσετε ανακουφισμένοι (καθώς η πορεία του στο ζώδιο σας σας ζόρισε αρκετά το καλοκαίρι, δημιουργώντας ποικίλες εντάσεις στις σχέσεις σας) κι από την άλλη θα αυξηθούν οι οικονομικές σας φιλοδοξίες, αλλά και η όρεξη σας για έξοδα. Επειδή από το τέλος του μήνα θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής και θα συναντηθεί με τον Άρη στον Ζυγό, μπορεί να έχετε ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Γι’ αυτό μέχρι τις 26/9 φροντίστε να έχετε τιθασεύσει τα παρορμητικά έξοδα. Η Πανσέληνος στις 21/9 στους Ιχθύς, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να φέρει σε ένα σημείο καμπής μια σχέση για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Πιθανώς να αποφασίζετε μια επισημοποίηση ή αν νιώθετε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, μπορεί να πάρετε την απόφαση να σπάσετε κάποια δέσμευση προσωπική ή επαγγελματική.



Ζυγός


Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου είναι σαφώς πιο υποτονικό σε σχέση με το δεύτερο, που ο Άρης θα πάρει θέση στο ζώδιο σας και φυσικά το βράδυ της 22ης Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα γενέθλια σας και τα κοσμικά φώτα πέφτουν πάνω σας. Στο πρώτο μισό του μήνα δεσπόζει η επιρροή της Νέας Σελήνης στην Παρθένο στις 7/9 τα ξημερώματα. Αυτή η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σε ένα πιο αθέατο, μυστικό και παρασκηνιακό οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δεν είναι αρνητική, αλλά η ευνοϊκή επιρροή της δεν είναι τόσο έκδηλη, τουλάχιστον όχι για τους άλλους. Θα μπορούσε να συνδεθεί με ένα οικονομικό όφελος, μια μυστική οικονομική συμφωνία. Όμως τα οφέλη μπορεί να είναι και πνευματικά ή ψυχολογικά. Μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σας. Πάντως είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη αν θέλετε να φροντίσετε και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει και είναι τοξικό στη ζωή σας και να απαλλαγείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Στις 10/9 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, προχωρά στον Σκορπιό στον τομέα των οικονομικών, βοηθώντας να εξισορροπήσετε έσοδα και έξοδα. Ακόμη, μπορείτε με τη βοήθεια σας να σταθεροποιήσετε μια ερωτική σχέση, να κάνετε ή να λάβετε δώρα από τον σύντροφό σας και γενικότερα να το ρίξετε λίγο έξω, βάζοντας τη διασκέδαση και τη χαρά στις καθημερινές σας προτεραιότητες. Στις 14/9 ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της πρωτοβουλίας, της υψηλής ενέργειας, παίρνει θέση στο ζώδιο σας και θα ακολουθήσει μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδος μέχρι τον Νοέμβριο, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά κουραστική και αγχωτική. Θα πρέπει να φροντίζετε την υγεία σας, να ξεκουράζεστε κι αν προκύπτει οτιδήποτε να μην κάνετε μόνοι σας τον γιατρό, αλλά να απευθύνεστε σε ειδικούς. Αν έχετε να πάρετε σπουδαίες αποφάσεις και δεσμευτικές για το μέλλον σας, προσπαθήστε να το πράξετε πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας. Στις 21/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Τα γενέθλια σας ξεκινούν το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου τη στιγμή που ξεκινά ουσιαστικά το φθινόπωρο.

Σκορπιός

Ακόμη κι εσείς οι πιο κλειστοί κι εσωστρεφείς Σκορπιοί γνωρίζετε την αξία της συνύπαρξης, της συνέργειας και της συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 σας υπενθυμίζει ότι οι ομάδες, όταν η συνοχή τους είναι δυνατή, κερδίζουν πιο εύκολα το παιχνίδι από το να προσπαθεί κάποιος μόνος του. Με τη Νέα Σελήνη στον τομέα των στόχων, των φίλων, των ομάδων στις οποίες ηγείστε ή συμμετέχετε, θα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα νέο στόχο, να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα, με τη στήριξη των φίλων ή των συνεργατών σας. Μάλιστα, παράλληλα με την εξαιρετική Νέα Σελήνη, θα έχουμε το τρίγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Πλούτωνα, που θα σας κάνει αν μη τι άλλο ασταμάτητους. Τα επικοινωνιακά σας ταλέντα θα είναι στα καλύτερα τους και θα μπορείτε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο για τις ικανότητες σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το νέο φεγγάρι και για να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες φιλίες, αλλά και συνεργασίες. Στις 10/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας, δίνοντας σας μια ακαταμάχητη γοητεία που μπορεί να σαγηνεύσει τους πάντες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή ή να ψάξετε για σύντροφο αν είστε μόνες-οι. Θα φλερτάρετε, θα σας φλερτάρουν και μάλιστα κοντά στην Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου (στις 21/9 στους Ιχθύς), που ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, μπορεί να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση. Μάλιστα, μπορεί να είναι μια κατάσταση που θυμίζει παραμύθι. Ακόμη, με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να έχετε και θετικά νέα για μια εγκυμοσύνη οι γυναίκες του ζωδίου. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ερμής θα κινείται σε ένα παρασκηνιακό χώρο στον Ζυγό στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και μετά τις 14/9 θα συνοδευτεί κι από τον Άρη στο ίδιο ζώδιο. Ξεκινά μια περίοδος με μεγαλύτερο παρασκήνιο, μυστικές συζητήσεις, συμφωνίες, αλλά και μεγαλύτερο άγχος και ανταγωνισμό, που πιθανώς δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να τον κάμψετε, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τομέα της υγείας και να ξεκουράζεστε, καθώς μετά τις 22/9 μπαίνετε στο πιο ευαίσθητο διάστημα για τις άμυνες του οργανισμού σας, την περίοδο πριν την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων.

Τοξότης


Τα θέματα της καριέρας είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων τον Σεπτέμβριο, καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η προσοχή σας θα στρέφεται για ποικίλους λόγους στον τομέα της δουλειάς και των φιλοδοξιών σας. Η Νέα Σελήνη στις 7/9 στην Παρθένο είναι πολύ δυνατή και -καθώς συνδέεται με τον Ουρανό στον Ταύρο σε αρμονική όψη- μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για νέες δουλειές, αύξηση των ευθυνών σας ή μια νέα κατεύθυνση σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι αλλαγές μόνο σε καλό μπορεί να σας βγουν αγαπητοί μου Τοξότες. Πολύ δυνατή είναι αυτή η Νέα Σελήνη και για θέματα που αφορούν στη φυσική σας κατάσταση και υγεία αν θέλετε να ξεκινήσετε διατροφή, άσκηση ή να βρείτε λύσεις σε προϋπάρχοντα θέματα υγείας. Ακόμη, επειδή ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη έχουμε και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μέσα στον τομέα των οικονομικών, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει και μια οικονομική ευκαιρία που συνδέεται με τη δουλειά. Αν είστε σε φάση αναζήτησης νέας εργασίας εντείνετε τις προσπάθειες και το ψάξιμο στις μέρες που περιβάλλουν αυτό το νέο φεγγάρι. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό, σε ένα φιλικό σας ζώδιο, διευκολύνοντας την επικοινωνία, τις φιλικές σας σχέσεις, τις επαφές με φίλους και συνεργάτες, ενώ θα είστε και πιο ενεργοί σε επίπεδο κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, καθώς μετά τις 26/9 θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, καλό είναι αν θέλετε να κάνετε εκκινήσεις, να αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις, να προχωρήσετε σε αγορές, να βιαστείτε λίγο ή αλλιώς θα πρέπει να τις αφήσετε για το τέλος Οκτωβρίου. Στις 14/9 ο Άρης εγκαταλείπει την Παρθένο και προχωρά στον Ζυγό. Θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Ακόμη, είναι πιθανόν να επιστρέψουν φίλοι και παλιότεροι συνεργάτες στη ζωή σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε να πέσετε με τα μούτρα λόγω οικειότητας. Η Πανσέληνος στις 21/9 μπορεί να δείξει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα σπιτιού ή καριέρας ή την ανάγκη προσαρμογής σε ένα νέο περιβάλλον.

Αιγόκερως


Ένας δυναμικός Σεπτέμβριος ξεδιπλώνεται μπροστά σας και ξυπνά το πνεύμα της περιπέτειας και της κατάκτησης, φέρνοντας ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς, κοινωνικούς. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη στις 7/9 στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου και σε αρμονική ακριβείας όψη με τον Ουρανό, σας ζητά να είστε έτοιμοι να δείτε διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή σας και να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές που θα προκύψουν. Η Νέα Σελήνη, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους-ες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είναι η κατάλληλη επιρροή για να ψαχτείτε περισσότερο σε θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, επιμόρφωσης, να πειραματιστείτε στα θέματα των επαγγελματικών υιοθετώντας νέες μεθόδους και δουλεύοντας με νέα άτομα που έχουν πιο φρέσκες ιδέες, να προβάλλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, να γνωρίσετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα και τρόπο σκέψης σε σχέση με τον δικό σας και να ταξιδέψετε. Η κοινωνική σας ζωή με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό μετά τις 10/9 θα λάβει μια τονωτική ένεση και θα ευνοηθείτε στο να συναντήσετε φίλους, να γνωρίσετε καινούριους και γενικά να είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιθανώς μάλιστα κάποια νέα γνωριμία μπορεί να οδηγήσει και σε μια επαγγελματική ευκαιρία. Τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας είναι από τις προτεραιότητες του μήνα, καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό θα περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας σε όλη τη διάρκεια του. Ταυτόχρονα στον ίδιο τομέα θα περάσει κι ο Άρης από τον Ζυγό μετά τις 14/9, εντείνοντας τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Είναι η στιγμή να παλέψετε για όσα θέλετε να κατακτήσετε, να προωθήσετε τη δουλειά ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Ο ίδιος τομέας θα ενισχυθεί περαιτέρω μετά τις 22/9, που θα περάσει κι ο Ήλιος στον Ζυγό. Όμως προς το τέλος του μήνα, καθώς ο Ερμής θα ετοιμάζεται για την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Ζυγό, μπορεί να περάσετε κάποιες δυσκολίες στον ίδιο τομέα. Πιθανώς να πρέπει να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας, τις σχέσεις με ανωτέρους ή να επιλύσετε προβλήματα που σας δυσκολεύουν στη δουλειά.

Υδροχόος


Ο Σεπτέμβριος σας καλεί να αγκαλιάσετε τις αλλαγές και να τις επιδιώξετε μάλιστα, προκειμένου να εξελιχθείτε. Η Νέα Σελήνη στις 7/9 φέρνει ευκαιρίες να ανανεωθείτε, να κάνετε ένα όμορφο ξεκίνημα όπου το χρειάζεστε περισσότερο, να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατά σε στασιμότητα. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επενδύσεων, οικονομικών συμφωνιών, αγοραπωλησιών. Αν έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη ή τα έσοδα σας και πιθανώς να κάνετε και μια επένδυση σε ό,τι αφορά ένα ακίνητο ή να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας. Και τα δυο φεγγάρια του Σεπτεμβρίου αφορούν στους οικονομικούς οίκους του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, εκτός της Νέας Σελήνης στην Παρθένο και η Πανσέληνος στις 21/9 στους Ιχθύς εστιάζει το ενδιαφέρον σας στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Μια νέα δουλειά, μια οικονομική συμφωνία, μια πηγή εσόδων από την εκμετάλλευση των ταλέντων σας, είναι μέσα στα σενάρια του μήνα. Εννοείται σε όλη τη διάρκεια του θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά. Στις 10/9 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό στον τομέα της καριέρας και γίνεστε πιο ορατοί στο πεδίο που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενισχύσετε και να προβάλλετε τη δουλειά σας. Η θέση της δεν είναι πολύ βοηθητική για την ερωτική σας ζωή, που ίσως δεν είναι και προτεραιότητα σε αυτή τη φάση. Το πνεύμα της περιπέτειας, της εξερεύνησης, ξυπνά μέσα σας με την είσοδο του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό. Στο ίδιο ζώδιο και ιδιαίτερα ωφέλιμος προς εσάς θα είναι κι ο Ερμής τουλάχιστον μέχρι τις 26/9, διότι μετά -με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του- μπορεί να συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, νέα ξεκινήματα που πιθανώς καθυστερούν ή και προβλήματα σε ταξίδια, δυσκολίες με νόμους ή και σε θέματα σπουδών. Βέβαια θα είναι προσωρινά, αλλά μπορεί να σας παιδέψουν μέχρι τις 20/10.

Ιχθείς


Μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αλλά με έναν ευχάριστο κι εποικοδομητικό τρόπο, καθώς η Νέα Σελήνη στις 7/9 στην Παρθένο ενεργοποιεί αυτό τον τομέα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο η Νέα Σελήνη μπορεί να εγκαινιάσει μια νέα συνεργασία, την εκκίνηση μιας σοβαρής και μακρόχρονης ερωτικής δέσμευσης, ενώ οι αδέσμευτες-οι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική γνωριμία. Ή αν είστε ήδη σε μια καλή σχέση να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πλάνα συμβίωσης ή και επισημοποίησης. Αν κάνετε ένα επάγγελμα που έχει δημόσιο βήμα, στηρίζεται στην επικοινωνία και στην επαφή με το κοινό, αυτή η Νέα Σελήνη θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 10/9 στον Σκορπιό θα είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας, θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια με τον σύντροφό σας ή μπορεί να κάνετε μια γνωριμία τώρα με ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια απόσταση γεωγραφική ή να έχετε διαφορές στην κουλτούρα, την εθνικότητα, την κοσμοθεωρία. Όπως και να έχει, δείτε τον έρωτα με ένα πιο ανοιχτό μυαλό και μην στενεύετε τις προοπτικές σας μόνοι σας. Μέχρι τις 14/9 σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν πολύ πιο έντονα με τον Άρη στην Παρθένο. Αμέσως μετά ο Άρης περνά στον Ζυγό και θα αναζητάτε μια λιγότερο επιφανειακή δέσμευση. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα είναι κι ο Ερμής στον Ζυγό στον ίδιο τομέα, αυξάνοντας την περιέργεια σας για οτιδήποτε είναι μυστικό, κρυμμένο, ταμπού ή αγγίζει τα όρια της μεταφυσικής. Άλλωστε, το ζώδιο σας έχει τις πνευματικές του ανησυχίες και ποτέ δεν σταματά να ψάχνεται. Από την άλλη, ο Ζυγός για σας αντιπροσωπεύει και τα θέματα των οικονομικών. Θα ψαχτείτε περισσότερο σε οικονομικές συνεργασίες, φορολογικά θέματα, επενδύσεις, διατροφές, ασφάλειες κλπ. Προσπαθήστε να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα πριν τις 26/9 που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής. Στις 21/9 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας ρίχνει φως και αποκαλύπτει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε παρακάτω.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !