Ρένα Βλαχοπούλου: Δείτε την μαζί με τον σύζυγό της να παίζουν σε ταινία της Φίνος Φιλμ!


Ρένα Βλαχοπούλου: Δείτε την μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λαφαζάνη να παίζουν σε ταινία της Φίνος Φιλμ!


Η γνωριμία τους θύμιζε πραγματικά κινηματογραφικό σενάριο. Ένα Σαββατόβραδο, μετά τη βραδινή της παράσταση στο θέατρο “Ακροπόλ”, η Ρένα Βλαχοπούλου μπήκε στο αυτοκίνητό της μαζί με τη Φίτσα Ντάβου και τη Λόλα Τσακίρη με προορισμό κάποιο εστιατόριο στη Φωκίωνος Νέγρη. Όταν σταμάτησαν σε κάποιο κόκκινο φανάρι της Πανεπιστημίου, έξω από το Ρεξ, η Φίτσα Ντάβου είπε στη Ρένα Βλαχοπούλου να δει στο διπλανό αυτοκίνητο έναν πανέμορφο άντρα: έτσι, τα βλέμματά τους συναντήθηκαν και χαμογέλασαν ο ένας στον άλλον.

Το φανάρι έγινε πράσινο, τα αυτοκίνητα συνέχισαν τον δρόμο τους. Οι δυο φίλοι του Γιώργου Λαφαζάνη τού είπαν ότι η γυναίκα του διπλανού αυτοκινήτου ήταν η Βλαχοπούλου. Εκείνος όμως δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο όνομα: είδε απλώς μια πολύ όμορφη γυναίκα. Ωστόσο, ήταν γραφτό οι δυο αυτοί άνθρωποι να συναντηθούν ξανά. Λίγη ώρα αργότερα συναντήθηκαν στο ίδιο εστιατόριο της Φωκίωνος Νέγρη.

Η Ρένα Βλαχοπούλου και δίπλα ο άντρας της, Γιώργος Λαφαζάνης ως κομπάρσος σε ταινία της! Η Θεία μου η Χίπισσα 1970 ~ Φίνος Φιλμ

Υπόθεση έργου:


Η κυρα-Λένη (Ρένα Βλαχοπούλου), μια καθαρίστρια ξενοδοχείου σπουδάζει την κόρη της σττις ΗΠΑ. Καθώς μαθαίνει πως η Κάθριν (Νόρα Βαλσάμη), η κόρη της, έρχεται αιφνιδιαστικά, κανονίζει με τον Στέφανο Κριεζή (Ανδρέας Μπάρκουλης), έναν πλούσιο ένοικο του ξενοδοχείου, να την βοηθήσει να παραστήσει την πλούσια, καθώς η ίδια έχει κρύψει τη φτώχεια της από την Κάθριν, για να μην τη στενοχωρήσει.

Ερχόμενη η Κάθριν με τον χίπη μνηστήρα της Τζόνι (Βασίλης Τσιβιλίκας) και τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία πατέρα του, Πιτ (Γιάννης Μιχαλόπουλος), απογοητεύεται από τη μητέρα της και το σκάει από την Αθήνα μαζί με τον Τζόνι. Οι δυο νέο καταλήγουν στα Μάταλα της Κρήτης, που είναι τόπος συνάντησης για τους χίπηδες εκείνη την εποχή. Οι γονείς τους, ανήσυχοι, τους ακολουθούν μέχρι εκεί, ντύνονται και οι ίδιοι χίπηδες για να μπορέσουν να μπουν στο κοινόβιο, αλλά φτάνοντας διαπιστώνουν ότι τα παιδιά τους έχουν χωρίσει.

Πίσω στο ξενοδοχείο, η κυρα-Λένη αποκαλύπτει την αλήθεια για την οικονομική της κατάσταση στην Κάθριν, η οποία στο μεταξύ τα έχει φτιάξει με τον Στέφανο. Παράλληλα, την κυρα-Λένη φλερτάρει ο Πιτ. Μόλις εκείνη μαθαίνει ότι έχει κληρονομήσει απρόσμενα μια μεγάλη περιουσία από τον σύζυγό της, δέχεται να γίνει ο γάμος.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !