Αυτά είναι τα 5 πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια


Είναι μερικά ζώδια που τσακώνονται ακόμη και με τον ίδιο τους τον εαυτό, αφού πρόκειται για τις πιο νευρικές προσωπικότητες του ζωδιακού.


Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα πέντε πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια, που καλό θα είναι να αποφεύγεις να διαπληκτίζεσαι μαζί τους:

1. Δίδυμοι


Οι Δίδυμοι είναι νευρικοί όταν δαγκώνουν περισσότερο από όσο μπορούν να μασήσουν, κάτι που κάνουν δηλαδή συνέχεια. Γίνονται νευρικοί επειδή νομίζουν ότι δεν θα κάνουν καλή δουλειά ή ότι θα απογοητεύσουν κάποιον.

Οι Δίδυμοι σπάνια σταματούν για να χαλαρώσουν και πηγαίνουν συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο, με αποτέλεσμα να μην δίνουν ποτέ σε μια δουλειά την πλήρη προσοχή που απαιτείται ή το 100% της ικανότητάς τους. Θα ήταν πολύ λιγότερο νευρικοί εάν επιβράδυναν και μάθαιναν να λένε «όχι» μερικές φορές.

2. Παρθένος


Λόγω της τάσης του Παρθένου για την τελειότητα, γίνεται νευρικός. Θέλουν τα πάντα να είναι τέλεια, επομένως ασκούν μεγαλύτερη πίεση στον εαυτό τους για να είναι στην ώρα τους και πάντα ανησυχούν μήπως έχουν κάνει κάτι λάθος.

Μερικές φορές όταν αισθάνονται ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουν, θα σαμποτάρουν τα πάντα σαν να λένε πως ποτέ δεν θα ήταν τέλεια ούτως ή άλλως, επομένως γιατί να μην καταστρέψουν κάτι που έχουν ήδη προκειμένου να φτιάξουν κάτι νέο; Ο Παρθένος μπορεί να είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο νευρικό όταν έχει γύρω του άλλους ανθρώπους.

3. Ιχθύες


Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι και αυτό τους κάνει να φτάνουν στα άκρα όταν βρίσκονται σε καταστάσεις που δεν μπορούν να ελέγξουν. Η φυσική τους κλίση είναι να βοηθούν τους άλλους, ειδικά όταν τους το ζητούν, ακόμη κι αν αυτός ο άνθρωπος τους έχει «κάψει» στο παρελθόν.

Η εμπιστοσύνη σε κάποιον που δεν έχει κερδίσει ακόμη την εμπιστοσύνη του Ιχθύ, τον κάνει πολύ νευρικό. Δεν θέλουν να πληγωθούν, αλλά είναι πρακτικά αδύνατον γι’ αυτούς να μην βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη. Οι Ιχθύες έχουν πολύ φυσικό φόβο που προσπαθούν να ξεπεράσουν και είναι το αίσθημα αυτό του φόβου που τους κάνει πιο νευρικούς.

4. Ζυγός


Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τον Ζυγό νευρικό – πήρε τη σωστή απόφαση, μήπως κάποιος δεν τους συμπαθεί;

Οι Ζυγοί, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν τους αρέσουν, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να τα κάνουν. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι ο Ζυγός πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με κάποιους από τους φόβους του και να τους καταπιεί, κάτι που τον κάνει νευρικό. Οι Ζυγοί δεν θέλουν ανθρώπους γύρω τους που δεν τους καταλαβαίνουν ή δεν τους συμπαθούν, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να τους αποφύγουν.

5. Καρκίνος


Στους Καρκίνους δεν αρέσει η αποτυχία και αν κάτι μπορεί να τους κάνει να αποτύχουν, γίνονται νευρικοί. Προτιμούν κάτι σίγουρο. Μπορεί να γίνουν πολύ καχύποπτοι με τους ανθρώπους και τα κίνητρά τους, γι’ αυτό και οι νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή τους όπως και οι νέες συνθήκες μπορούν να τους κάνουν νευρικούς.

Έχουν πολλούς πραγματικούς και φανταστικούς φόβους που τους αναγκάζουν να είναι νευρικοί και ανήσυχοι. Εάν ένας Καρκίνος αναγκαστεί να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από το σπίτι του, αυτό είναι μια τεράστια πηγή νευρικότητας γι’ αυτόν.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !