Έβραζε… ούρα αρκούδας και έκαψε 41 σπίτια και 90 καλύβες και αποθήκες!


Όταν περικυκλώθηκε από τις φλόγες κατάλαβε τι έκανε και ειδοποίησε την πυροσβεστικήΗ 30χρονη Αλεξάνδρα Σουβερνέβα από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι είναι σαμάνος… Περπατούσε στο δάσος προσπαθώντας να φτάσει με τα πόδια στον Καναδά και κάποια στιγμή δίψασε. Οπότε θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό να ανάψει φωτιά μέσα στο δάσος για να βράσει… ούρα αρκούδας!

Όπως και έγινε, με τη γυναίκα να φεύγει χωρίς να σβήσει τη φωτιά, σκεπτόμενη ότι ήταν… πολύ βρεγμένα στο δάσος! Όταν περικυκλώθηκε από τις φλόγες κατάλαβε τι έκανε και ειδοποίησε την πυροσβεστική. Αποτέλεσμα ήταν η φωτιά να επεκταθεί, να καούν 41 σπίτια και ακόμη 90 καλύβες και αποθήκες!

Οι αστυνομικές αρχές την συνέλαβαν και όταν την πήγαν στο τμήμα βρήκαν πάνω της και ένα σκονάκι με μια πράσινη ουσία από φύλλα, με την ίδια να παραδέχεται ότι την είχε καπνίσει! Στην έρευνα όμως αποκαλύφθηκε ότι η συγκεκριμένη είχε στο ενεργητικό της και άλλες φωτιές, τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες, ενώ ο δικηγόρος της επικαλέστηκε πιθανή ψυχική διαταραχή και χρήση ναρκωτικών.

Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να την οδηγήσουν στη φυλακή για τα επόμενα 9 χρόνια.

.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !