Τα 3 πιο πιστά και τα 3 πιο άπιστα ζώδια


Η πίστη σε μία σχέση, συνεπάγεται με πολύ περισσότερα πράγματα κι όχι μόνο τη μονογαμία. 


Να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος/η στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να σε συντροφεύσει, στις υποσχέσεις που έχετε μοιραστεί και έχεις διαρκώς την έγνοια του για ό,τι και αν χρειάζεται. 

Η αφοσίωση, άλλωστε, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που όλοι αναζητούμε στο άλλο μέλος. Ωστόσο, μόνο σε 3 ζώδια μπορούμε να τη βρούμε, ενώ τα άλλα 3 μόλις δουν τα σκούρα ψάχνουν για... εναλλακτικές!

Παρακάτω έχουμε καταγράψει τα 3 πιο πιστά ζώδια και τα 3 πιο άπιστα με βάση τις έρευνες που έχουν γίνει. Εσύ συμφωνείς;

Τα πιο πιστά ζώδια


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναμενόμενο ήταν να βρίσκεται στην 1η θέση. Όποιος είναι σε σχέση με Καρκίνο, μπορεί να είναι 100% σίγουρος πως δεν θα τον απατήσει, καθώς είναι χωρίς αμφιβολία το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα. Συνήθως του είναι δύσκολο να ερωτευτεί, αλλά μόλις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, επενδύει ουσιαστικά πάνω του, δίνοντας τον εαυτό του ολόκληρο και χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το πιο κτητικό και ζηλιάρικο ζώδιο αλλά κι ένα από τα πιο πιστά του ζωδιακού και όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά στις διαπροσωπικές του σχέσεις, ακόμη και στον εργασιακό τομέα. Γενικά, είναι άνθρωποι που δύσκολα παραιτούνται από αυτούς που αγαπούν και είναι πάντα οι τελευταίοι που εγκαταλείπουν το «πλοίο».

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Ταύρου είναι η αποφασιστικότητά του. Τα Ταυράκια είναι άνθρωποι που εγκαταλείπουν πολύ δύσκολα, εφ’ όσον έχουν κάτι στο μυαλό τους. Αν ένας Ταύρος φτάσει στο σημείο να εγκαταλείψει την σύντροφό του, συνήθως καταλήγει στο να το παίρνει ως μία πιο προσωπική ήττα και σημάδι δικής του αδυναμίας.

Τα πιο άπιστα ζώδια


ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι που αναζητούν τον ενθουσιασμό και δύσκολα θα παραμείνουν σε ένα σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγχρόνως, το ελεύθερο πνεύμα τους κάνει και αισθάνονται παγιδευμένοι μέσα σε μία σχέση, γεγονός που σημαίνει πως είναι πιο πιθανό να παραμείνουν πιστοί στους συντρόφους που δεν προσπαθούν να τους περιορίσουν, όχι όμως αν τους αφήνουν ανεξέλεγκτους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι ερωτευμένοι με την ίδια την ιδέα του έρωτα. Είναι ενθουσιασμένοι με τον ενθουσιασμό που ακολουθεί τον έρωτα, με τις πεταλούδες στο στομάχι και το ασταμάτητο χτυποκάρδι. Αυτό είναι που τους κάνει να μην είναι πιστοί. Δεν έχει σύνορα η καρδιά τους για να περιοριστεί. Απομυθοποιούν πολύ σύντομα μία σχέση, αν αρχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα και δεν αργεί η στιγμή που θα ψάξουν για να βρουν ένα άλλο παραμύθι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος βρίσκεται στην τελευταία θέση ως το πιο «άπιστο» ζώδιο, όχι τόσο γιατί είναι όντως άπιστος, αλλά γιατί πολύ δύσκολα θα εκθέσει και θα προσφέρει τον εαυτό του στο άλλον, δείχνοντας τα τρωτά σημεία και τις αδυναμίες του. Έχει πολύ υψηλά στάνταρ, γεγονός που τον καθιστά πολύ προσεκτικό στην κάθε του συναισθηματική «συναλλαγή».

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !